Cand scapam de ploi? Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Afla ce temperaturi ne astepata in zilele urmatoare.Duminica

In Bucuresti

Vremea va fi inchisa si temporar, mai ales ziua, va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima de 5...6 grade.

In tara

Vremea se va mentine in general inchisa. Temporar, mai ales ziua, va ploua in regiunile sud-vestice, sudice si estice si izolat in restul teritoriului. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Pe spatii mici vor fi cantitati de apã mai insemnate, indeosebi la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si sud-est si doar cu totul izolat in rest. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua anterioara in regiunile estice, vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 9 grade.

Luni

In Bucuresti

Vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului, probabilitatea de ploaie va fi redusã, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri temporare ziua. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima de 4...5 grade.

In tara

Cerul va avea innorari si temporar va ploua slab, ziua pe arii in general restranse in sud-vest si cu totul izolat in rest, iar noaptea pe spatii mici, cu o probabilitate mai mare in nord-est. La munte vor fi precipitatii mixte, in timp ce, la altitudini mari vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte si local in regiunile extracarpatice, iar in prima parte a intervalului si in cele vestice si nord-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 8 grade, posibil usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate