Când începe Black Friday în 2022. Este ziua cu cele mai mari reduceri din an

,
cand pica black friday 2022

Black Friday 2022, ziua cu reduceri masive la foarte multe produse 

[Sursa foto: unsplash]

Black Friday este ziua în care majoritatea comercianților reduc prețurile produselor, astfel că pot fi găsite cele mai bune oferte din an. Iată când pică Black Friday în 2022.

Black Friday este evenimentul așteptat cu nerăbdare de iubitorii de shopping, având în vedere că este ziua din an cu cele mai mari reduceri. În anumite situații, prețurile ajung să fie reduse la jumătate sau chiar mai mult de atât, acesta fiind motivul pentru care cumpărătorii așteaptă această zi întregul an.

Când pică Black Friday 2022?

Când pică Black Friday în 2022?

Black Friday a devenit un eveniment cu tradiție în România, acesta fiind organizat de ani buni. În 2022, Black Friday pică pe data de 11 noiembrie, aceasta fiind ziua cu cele mai mari reduceri din an. Dacă la început doar magazinele de electronice și electrocasnice aveau oferte tentante de Back Friday, acum, foarte multe magazine au anunțat că vor tăia prețurile pe 11 noiembrie. Astfel, de Black Friday 2022 vor putea fi cumpărate produse pentru casă și grădină, produse cosmetice, haine, încălțăminte, vacanțe, pachete medicale, bijuterii, iar lista poate continua. Văzând că interesul românilor pentru cumpărături este foarte mare de Black Friday, comercianții pregătesc tot felul de oferte pentru a-i determina pe oameni să cumpere masiv în ziua cu cele mai mari reduceri din an.

În România, Black Friday 2022 pică pe 11 noiembrie, dar din experiența anilor trecuți pot să mai existe și alte perioade de reduceri în luna noiembrie, cunoscute sub denumirea de Black Weekend 2022. 

Conceptul de Black Friday a fost împrumutat din SUA, acolo unde evenimentul are loc imediat după Ziua Recunoștinței, mai exact pe 25 noiembrie 2022. Această zi deschide, în mod oficial, sezonul cumpărăturilor de Crăciun. În SUA, aceasta este una dintre cele mai aglomerate zile din an, având în vedere că oamenii vânează ofertele care apar. 

Citește și: Black Friday 2022. Când începe Black Friday 2022 la Emag, Flanco și Fashion Days

cand este black friday 2022

Black Friday pică pe 11 noiembrie 2022

[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Black Friday 2022 a început la Flanco. Când începe Black Friday la eMAG și Notino și ce reduceri oferă anul acesta

De Black Friday românii cheltuie sume importante de bani 

Românii așteaptă Black Friday 2022 pentru a-și cumpăra diferite produse la un preț avantajos. Astfel, cum ofertele sunt tentante, românii ajung să cheltuie sume importante de bani în această zi, în anumite situații cumpărând chiar și acele produse care nu se regăseau inițial pe lista de cumpărături.

În topul cumpărăturilor de Black Friday se află televizoarele, telefoanele mobile, electrocasnicele mici, articolele din zona de fashion, dar și cosmeticele sau produsele de îngrijire personală. În medie, românii cheltuie de Black Friday între 500 și 2000 de lei, însă sumele pot să fie și mai mari în cazul în care aleg să își achiziționeze televizoare sau telefoane de ultimă generație.

Dacă în anii trecuți mulți români cheltuiau sume impresionante de Black Friday, în 2021, cumpărătorii au fost ceva mai rezervați și asta din cauza contextului pandemic. 

Citeste si: Ce produse nu trebuie să cumperi sub nicio formă de Black Friday?

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum sa verifici in cateva secunde daca reducerile de Black Friday sunt reale sau nu! Uite ce trebuie sa faci ca sa nu iti iei teapa

Provocare! Denise Rifai, întrebări-cheie pentru Emilia Șercan: 'Să se facă adevăr și lumină! Nu de alta, dar noi chiar am vota o femeie președinte!'

Cum sa verifici in cateva secunde daca reducerile de Black Friday sunt reale sau nu! Uite ce trebuie sa faci ca sa nu iti iei teapa

S-au calcat in picioare pentru reducerile record din acest an, de Black Friday!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies