Când apare Godzilla vs. Kong, unul dintre cele mai așteptate filme SF din 2021!

,
Godzilla vs Kong
Cand va fi lansat filmul Godzilla vs Kong

După mai multe amânări şi o dispută îndelungată între studioul de producţie şi finanţatorul filmului, Godzilla vs. Kong a primit o dată fixă de lansare.


In articol:

Măsurile de siguranţă impuse de pandemia COVID-19 au dus la restricţionarea activităţiilor publice, care riscă să faciliteze răspândirea viruslui. În acest context, cinemaurile au fost, de asemenea, închise. Astfel, datele de lansare ale mai multor filme au fost modificate. 

Când apare Godzilla vs. Kong 

Unul dintre cele mai aşteptate filme SF ale anului, Godzilla vs. Kong, va fi lansat simultan în cinematografe şi pe platforma de streaming online HBO Max. Filmul va fi disponibil începând cu data de 26 martie 2021, şi nu 21 mai, cum se stabilise iniţial.

Potrivit deadline.com, vinerea trecută a fost anunţat că studioul de producţie Warner Bros, alături de finanţatorul proiectului Legendary (care deţin mare parte din film, au evitat complicaţiile legale, după ce Warner a decis să îşi facă disponibilă întregul catalog de filme pe anul 2021 pe platforma lor de streaming HBO Max. Warners a blocat în prealabil o ofertă de 200 de milioane de dolari de la Netflix, pentru drepturile de difuzare ale filmului.

Încă nu s-a ajuns la o concluzie şi în ceea ce priveşte lansarea adaptării cinematografice a romanului Dune, în regia lui Denis Villeneuve. Warner Bros şi Legendary încă dispută modul în care va fi distribuită pelicula. Data estimată de lansare este, deocamdată, 1 octombrie.

Citeste si: Ce filme din Universul Marvel vor apărea în 2021

Ce încasări ar putea avea filmul

Încasările pentru Godzilla vs. Kong ar putea fi substanţiale, cu precădere după premiera în pieţele asiatice, precum China. Ultimul film din franciză,  a încasat  276 de milioane de dolari în afara Americii, mai mult de dublu faţă de box office-ul domestic. 

Citeste si: Cine sunt si cum arata fostele sotii ale lui Jean-Claude Van Damme

Este o continuare a filmelor Godzilla: King of the Monsters (2019) și Kong: Skull Island (2017) și al patrulea din seria MonsterVerse (Legendary Entertainment). Este al 36-lea film din franciza Godzilla.

Citeste si: A murit producător Netflix, Lin Qi. A fost otrăvit cu ceai. Cine este suspectul principal

 

Citește-ne pe
Citește și:

În ce filme și seriale a jucat, de-a lungul timpului, Șerban Pavlu, unul dintre cei mai cunoscuți actori români

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Top filme cu Arnold Schwarzenegger

A murit Bogdan Stanoevici! Fostul ministru fusese infectat cu Covid-19

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies