"Camera de evadare" un nou joc care iti taie respiratia! Este posibil in viata reala sa ti se intample ceva in genul cunoscutei serii de filme Saw?

Cineva te tine inchis intr-o incapere intunecata. Ai la dispozitie doar cateva indicii pentru a gasi iesirea si a-ti salva viata!

Pare un scenariu asemanator cunoscutei serii de filme „Saw”, dar, oare este posibil asa ceva si-n viata reala? Ca sa poata gasi indiciile ce le readuc libertatea, Alina si Gheorghita trebuie sa scotoceasca fiecare coltisor al camerei in care sunt captivi. Depinde doar de ei si de perspicacitatea lor sa gaseasca rezolvarea puzzle-ului.

Am vrut sa facem un joc in care sa te folosesti de toate abilitatile tale, sa fie un joc dificil in care sa simti ca lucrezi”, a declarat Mihai. Si chiar asta a iesit! Din fericire, situatiile nu sunt reale. Ele fac parte parte dintr-un joc logic in care participantii sunt pusi in situatii inedite. „Camera de evadare”, cum este cunoscut jocul in toata lumea, are o multime de fani, mai ales prin prisma faptului ca iti pune mintea la contributie.

Fiecare camera in care se tine jocul are povestea ei. Iar indiciile sunt de cele mai multe ori ascunse chiar sub nasul participantilor. Urmarea, dar si cheia...va lasam sa le descoperiti singuri. Totul este sa nu va fie teama sa ramaneti inchisi in „Camera de evadare”, un loc de distractie pentru copii si adulti, deschis, recent, in Capitala.

La fiecare joc, pot participa intre doua si 20 de persoane odata, in diferite camere ale cladirii. Daca nu gasiti rezolvarea in 60 de minute, puteti sa luati jocul de la capat sau puteti incerca sa descifrati un alt mister, intr-o alta camera. Depinde doar de dumneavoastra.

##VIDEO130548##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate