Calatori in pericol de moarte, la Arad! Modernizarea garii a costat o avere, dar sunt in pericol chiar si cand urca pe peron

E de-a dreptul incredibil ce se intampla la Arad, unde in gara modernizata cu o investitie imensa.

Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba! Cam asa si cu gara din Arad, scoasa la inaintare drept una dintre cele mai moderne din Europa de Est.In timp ce Ministrului Transporturilor i se sopteau la ureche conditiile de lux in care se vor lafai cei care vor opri aici, calatorii abia coborati dintr-un tren personal, din secolul trecut, se aflau in pericol de moarte.

Calatorul de rand nu are de unde sa stie pericolul caruia se expune, mai ales ca niciun panou nu il avertizeaza. Nici in celelalte zone ale garii treburile n-au mers ca unse.

Astfel de stangacii nu sunt de inteles, in conditiile in care la modernizarea garii se lucreaza din 2012. Iar totul ar fi trebuit sa fie gata anul trecut, pe la inceputul verii. Dar, la fel ca si-n cazul autostrazilor, pastorite de acelasi minister, urmarit parca de blestemul din legenda lui Manole, nimic nu se face la timp. Si cand in sfarsit e gata, trebuie luat de la capat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate