Călătorește în Austria ieftin și în siguranță

,

Austria este o destinatie ideală pentru concediul de vară datorită atracțiilor sale turistice și prin faptul că este accesibilă din punct de vedere al distanței față de România. Dacă bugetul tău este unul mai redus, poți ține cont de câteva sfaturi pentru a găsi cea mai economică modalitate de a călători în această țară.

Urmărește periodic ofertele la bilete de avion

Avionul este prima variantă ce merită luată în calcul pentru că timpul de călătorie este mult redus comparativ cu orice tip de transport terestru. Sunt disponibile o serie de pagini web interesante ce oferă tarifele actualizate ale companiilor aeriene pentru biletele vizate și ai posibilitatea să verifici în timp real cele mai bune opțiuni. Principiul de funcționare al acestor site-uri este de a compara prețul călătoriei afișând opțiunile de zbor posibile prestate de o serie de operatori comerciali și te ajută să o alegi pe cea mai ieftină.

Voiajul cu mașina personală

Aceasta variantă este potrivită când vrei să te oprești pe traseu și să vizitezi diverse puncte turistice ce ți le-ai propus. Dacă opririle vor include și cazarea pe timp de noapte, va fi cu atât mai bine, deoarece condusul pe această rută este destul de obositor. Trebuie să ai grijă să achiți toate taxele de drum, să faci un itinerar clar și să fii organizat. Costurile pot fi însă destul de ridicate dacă decizi să te deplasezi în acest fel, mai ales în contextul noilor scumpiri ale benzinei și a motorinei.

Călătorește cu o firmă de transport

O companie care operează curse România-Austria este poate cea mai economică modalitate de a călători. Uiți de grija taxelor de pe traseu, nu mai pierzi timpul încercând să găsești cea mai bună rută și nu trebuie să fii mereu cu ochii pe carosabil.

Ajungi la destinație relaxat și gata de vacanță. Cu un orar și un plan prestabilit, transportul de persoane cu autocarul este o opțiune sigură și confortabilă. Dotările moderne ale flotelor din cadrul companiilor de top sunt menite să creeze un mediu primitor, prin asigurarea unei poziții comode în timpul mersului, a sistemului de climatizare sau accesul nelimitat la internet, toate de un real ajutor la drum lung. Poți să asculți muzica preferată, să vizionezi un film bun sau să lucrezi la un proiect important. Încărcătoarele pentru prize și USB sunt deci esențiale mai ales dacă te însoțesc și copii care doresc să se uite la desenul animat preferat ca să nu se plictisească.

Prețurile sunt mult mai accesibile pentru traseul București-Viena chiar și față de o călătorie cu trenul, de exemplu. Nu mai punem la socoteală condițiile oferite în timpul drumului sau întârzierile frecvente. Multe companii de transport oferă reduceri pentru anumite categorii de persoane sau facilități ca o masă caldă ori cafea la discreție pe tot parcursul cursei. Iar de grija bagajelor poți uita, nefiind limitat de un anumit număr de kilograme cum este cazul zborului cu avionul.

Având toate datele de mai sus poți stabili cea mai bună variantă pentru tine din punct de vedere al eficienței, confortului și al bugetului de care dispui!

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

BIOGRAFIE Laurențiu Duță: Vârstă, înălțime, studii, carieră, familie, avere. Totul despre artistul din trupa 3 Sud Est

Armata Iranului a atacat cu rachete și drone fieful kurzilor din nordul Irakului

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider absolut de audiență

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies