Cage de vorbă cu echipa Kanal D

Celebrul Nicolas Cage a stat de vorbă doar cu un singur reporter de televiziune din România: Anca Marin, corespondentul ştirilor Kanal D, la Sibiu. Ce confidenţe i-a făcut, vedem în cele ce urmează.

Cea de-a treia zi de filmări la Sibiu s-a încheiat noaptea târziu. De această dată acţiunea s-a desfăşurat în centrul oraşului, într-o biserică franciscană. Dacă în prima partea a zilei s-a filmat în interior, către seară s-a filmat în afara ei. Fanii nu l-au lăsat în pace nici în mijlocul nopţii. Toţi cei care au avut norocul să joace alături de Nicolas Cage sunt pur şi simplu încântaţi. Astăzi, centrul Sibiului s-a transformat într-un uriaş platou de filmare. Printre maşinile folosite echipa de filmare se află şi un autobuz care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu. Acum este folosit ca o cabină de machiaj. Filmările vor continua în alte oraşe din ţară. Celebrul actor însă n-a plecat din Sibiu. Are rezervat aici un apartament prezidenţial până sâmbătă. Astăzi el nu a participat la filmări, a plecat să se plimbe prin împrejurimi cu soţia şi fiul său.

Citeste si: România, LOVITĂ de o altă nenorocire! Este cod portocaliu peste țară. Care sunt cele mai amenințate regiuni. Prognoza meteo ANM - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies