Bursucu si-a botezat fetita in acest weekend! Imagini in exclusivitate de la ceremonia religioasa si de la petrecerea ce i-a urmat veti putea urmari astazi, la Teo Show

Author: Bogdan Mihai Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2018, 15:46

Bucurie imensa pentru Bursucu in acest weekend!

Fericitul tatic si partenera de viata a acestuia, Andreea, si-au botezat fetita. Micuta Anays Maria a  fost in centrul atentiei si a atras admiratia tuturor prin dragalasenie. 

Ceremonia religioasa incarcata de emotie a fost completata cu o petrecere pe cinste la care au participat membri ai familiei celor doi parinti, prieteni  apropiati si colegi ai cuplului. 

Exclusiv! Bursucu, dezvăluiri despre noile sale proiecte:

Muzica buna, invitati unul si unul, dans, tinute stralucitoare, in ton cu acest eveniment atat de special, toate acestea au facut din botezul micutei Anays Maria un eveniment memorabil pentru cei prezenti. 

Mai multe detalii din mjlocul atmosferei emotionante de la botetul fetitei lui Bursucu, declaratii in premiera despre intamplari de la ceremonie si de la petrecerea ce a urmat acesteia puteti urmari astazi, in exclusivitate, la Teo Show, de la 15:00, numai la Kanal D. 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies