Bursucu’: "M-a cuprins o emotie de nedescris!" Prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” a primit o cerere inedita din partea unei femei

Author: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Bursucu’, alias Adrian Cristea, a primit o cerere mai putin obisnuita din partea unei doamne, la castingul pentru emisiunea ‘Roata Norocului’, ce va fi difuzata din 23 august, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Prezent alaturi de Ana-Maria Barnoschi in mijlocul multimii venite weekendul trecut pe plaja sa-si cunoasca vedetele preferate, Bursucu’ a oferit un autograf inedit. O femeie aflata in ultimele luni de sarcina, i-a cerut vedetei Kanal D o semnatura, dar nu pe un postcard, ci chiar pe “burtica”.

“Am ramas surprins si, in acelasi timp, m-a cuprins o emotie de nedescris! Cred ca imi tremura mana cand scriam. Imi plac copiii foarte mult, sunt o adevarata minune.

Cred ca voi fi un tata exemplar!”, a spus Bursucu’.

Caravana emisiunii “Roata Norocului” isi asteapta participantii la casting si sambata aceasta, 8 august, in Bucuresti, in Sun Plaza Mall, incepand cu ora 11:00, in spatiile special amenajate de Kanal D. Bursucu’ si Ana-Maria Barnoschi, prezentatorii show-ului, vor fi acolo sa isi intampine fanii si sa le poarte acestora noroc.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies