Bursucu a fost pus la munca de jos pentru a primi daruri scumpe pentru lada de zestre a mirelui! Iata care a fost miza si ce anume a prestat acesta pentru a castiga

Prezentatorul TV a acceptat o provocare inedita pentru a intra in posesia un lucru de mare valoare.

Ajuns in casa unui prieten de-al mirelui, Bursucu a fost socat de luxul si opulenta ce caracterizau locuinta acestuia si a simtit ca este momentul propice pentru a primi daruri valoroase pentru lada de zestre a mirelui. Prezentatorul TV a solicitat mai intai un ceas foarte scump, pentru care a fost nevoit sa il imite pe Florin Salam, fredonand cateva versuri.

Dupa ce si-a pus in valoare calitatile artistice, primul pas i-a iesit asa cum si-a propus si Bursucu a reusit sa castige ceasul de lux. Acesta a trecut la urmatorul nivel si a lansat propunerea de a zidi pentru a intra in posesia unei masini foarte scumpe.
"Daca eu iti pun doua faiante pe peretele casei, imi dai o masina?", a intrebat Bursucu.

Multumit de prestatia lui Bursucu, proprietarul masinii a hotarat sa ii ofere bolidul de lux si astfel acesta si-a adjudecat inca un obiect de valoare ca zestre, cu ajutorul caruia a fost sigul ca o va invinge pe Andreea Mantea.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate