Buricul Capitalei, ULTIMA FITA in materie de distractie la soare! Iata cum se bronzeaza cei care nu au bani de mare VIDEO

Buricul Capitalei, ULTIMA FITA in materie de distractie la soare! Iata cum se bronzeaza cei care nu au bani de mare VIDEO

Cine spune ca daca vrei sa te bronzezi e musai sa te duci la strand sau la piscina? Pensionarii ne invata ce inseamna distractia pe bani putini.

Se alege un lac de pe langa casa, se pregateste bocceluta cu merinde si se vine la relaxare! Pe doamna Constanta am gasit-o tolanita pe patura, pe digul care imprejmuieste lacul Ciurel.

 

Pe o banca alt pensionar si-a intins tricoul si se bucura de pranzul pe care si l-a adus de acasa! Romanul este inventiv cand vine vorba de distractie fara niciun ban. Ce s-au gandit pensionarii? Cel mai bine vii la plaja pe lacul Ciurel, te asezi pe asfalt si mai faci si o baie.

 

Iar invataturile pensionarilor ii prind si pe cei mai tineri. Si cui nu-i place astfaltul n-are decat sa descopere noua Ibiza a Romaniei!

 

Parcul Tineretului are multe poienite, numai bune pentru cei care isi doresc sa stea pe iarba verde, la umbra unui copac. Iar daca vrei sa te uzi un pic lacul iti sta la dispozitie!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate