Sari la conținut

Burak Ozcivit si sotia sa, Fahriye Evcen sarbatoresc "ziua mamei" in Turcia! Iata cat de fericiti sunt alaturi de familia reunita!

Burak Ozcivit si sotia sa, Fahriye Evcen sarbatoresc "ziua mamei" in Turcia! Iata cat de fericiti sunt alaturi de familia reunita!

Zi memorabila pentru celebrul actor Burak Ozcivit, alaturi de numeroasa lui familie.

Recent reveniti in Istanbul, dupa o lunga vacanta petrecuta in Africa de Sud, Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au ales sa dedice cateva zile celor dragi. Cu atat mai mult cu cat urma "ziua mamei", o sarbatoare extrem de importanta in Turcia, in care fiecare persoane isi aminteste cu recunostinta si dragoste de cea care i-a dat viata.

Astazi, Burak Ozcivit si Fahryie Evcen au ales sa petreaca ziua mamei in sanul familiei Ozcivit. Celebrul actor a simtit nevoia sa marcheze acest important eveniment si sa fie alaturi de mama, sora si de bunica sa, pe care le adora si pe care le-a sarbatorit cu drag.

Nici sotia sa, Fahriye nu a lipsit din cadrul reuniunii de familie, semn ca s-a integrat perfect si este apreciata si iubita de rudele sotului ei, iar ea la randul sau o considera pe soacra sa, ca pe a doua sa mama, ce reuseste sa ii aline dorul de mama sa, stabilita in Germania. (sursa: milliyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net