Bulz fierbinte pentru zile reci! Iata cum il prepara ciobanii la stana

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Pe o astfel de vreme cine nu are bani sa-i numere n-are decat sa stea in jurul focului. Dar nu degeaba si cu mainile in san. Asta spun ciobanii braneni care si-au adus oile acasa si au pus-o de mamaliga.

Luati aminte aici la nea Gigi din Shimon, cioban de o viata. De cand se stie bulzul a fost sfant la el in casa si la stana. Asa ca  cine sa se priceapa mai bine decat el la mamaliga? In fata unui ceaun bolborosit, omul ne spune secretul.

Pana cand ciobanii isi numara oile, mamaliga este gata. Nici prea moale, nici prea tare, asa numai buna de pregatit bulzul.
##VIDEO81059##

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Felix Baumgartner este în drum spre Austria, însă unde urmează ca acesta să fie înmormântat? Ce s-a schimbat?

Citește si: Medicul care l-a resuscitat pe Felix Baumgartner face dezvăluiri halucinante: „Am bănuit când am văzut...”. Detaliul pe care l-a observat instant când a început să-i ofere primul ajutor