BREAKING NEWS! Klaus Iohannis i-a facut pe plac lui Dancila: a semnat decretele!

Klaus Iohannis a semnat decretele. Decizie de ultimă oră la Palatul Cotroceni care va stârni un scandal imens.


In articol:

Șeful statului i-a făcut pe plac Vioricăi Dăncilă și îi instalează miniștri la Externe și la Interne.

Este official. Klaus Iohannis a fost de acord cu cea mai recentă remaniere guvernamentală propusă de premierul Viorica Dăncilă. Șeful statului a semnat în această dimineață decretele prin care sunt numiți în Guvern Ramona Mănescu, la Externe, Nicolae Moga, la Interne, și Mihai Fifor în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. Noii miniștri vor depune jurământul la ora 11:00.

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care pleacă din funcțiile respective Carmen Dan și Teodor Meleșcanu, iar, în același timp, sunt numiți în Guvern Nicolae Moga și Ramona Mănescu. Aceștia din urmă vor fi noii miniștri ai afacerilor interne, respectiv externe.

Mai mult, șeful statului a semnat decretul prin care Mihai Fifor devine vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice.

Nicolae Moga, propunerea de la Interne, este senator de Constanța în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 și 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat și funcția de vicepreședinte al Senatului în Biroul Permanent, potrivit Mediafax.

Ramona Mănescu s-a alăturat ALDE în anul 2017. Anterior, aceasta a deținut funcția de ministru al Transporturilor, în guvernarea Ponta. Europarlamentar din anul 2007, Ramona Mănescu a fost coordonator în Comisia pentru Dezvoltare Regională și membru supleant în Comisia pentru Ocuparea Forței de Muncă și Afaceri Sociale.

Mihai Fifor a fost ministru al Apărării și după congresul din această vară este secretar general al PSD.

sursa: capital.ro

Citeste si: O scrisoare catre Dumnezeu: asta le-a cerut un profesor elevilor lui sa compuna, insa cuvintele copiilor au depasit orice asteptare

Citeste si: Ce este, de fapt, Rugaciunea? Crede si vei fi ascultat

Citeste si: Bogdan Mocanu a spus totul despre relația lui cu Ana! Destăinuiri incendiare la "Puterea dragostei 2"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate