Breaking News: Incendiu violent la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Vântul puternic face dificilă intervenția pompierilor

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 dec 2022, 10:10

Un incendiu puternic a izbucnit marți după-amiză, în Sectorul 5 al Capitalei, la un centru comercial.

Un incendiu violent s-a produs la centrul comercial Prosper din sectorul 5. Sunt degajări mari de fum, iar autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert prin care oamenii sunt îndemnați să ocolească zona.

Citeste si: Alertă la nivel național! Franța a activat celula de criză nucleară după incendiul de la Zaporojie

Incendiu violent la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei

Martorii spun că înainte de izbucnirea flăcărilor s-a auzit un zgomot puternic, similar cu o explozie. 

Incendiul s-a extins rapid, acoperișul clădirii de pe Calea Septembrie s-a prăbușit, iar bucăți din acesta cad pe trotuar și pe bulevard. Pompierii au mutat autospecialele. Un fum negru dens se răspândește în zonă. A fost lansat un mesaj RO-ALERT care le recomanda cetățenilor să evite zona. Circulația în zonă a fost închisă iar Traficul a fost deviat.

Citeste si: Breaking News. Accident aviatic de amploare în China. Un Boeing 737 care transporta 133 de persoane s-a izbit de munți

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La fața locului au intervenit pompierii cu 11 autospeciale de stingere, 4 autoscări și două echipaje SMURD.

„Sunt degajări mari de fum influențate de vântul puternic, motiv pentru care le solicităm locuitorilor din zonă închiderea ferestrelor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

Potrivit ISU București, incendiul a izbucnit la acoperișul magazinului Prosper. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum, pe aproximativ 800 mp.

Nu există victime, iar persoanele aflate în incinta clădirii sunt evacuate de pompieri. 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!