BREAKING NEWS! Incendiu în Parcul IOR din Capitală

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 29 iul 2022, 09:55
Făcarile au cuprins vegetatia din parcul IOR

Incendiu de proporții în parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala. Făcările au cuprins vegetația din zona parcului Titan, din Sectorul 3 al Bucureștiului.

Incendiu de proportii în parcul Alexandru Ioan Cuza din București. La fața locului încă nu s-au prezentat autospecialele de stingere a incediului.

Incediu de proporții în parcul IOR din Sectorul 3 din București

Incendiu cumplit în parcu Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3, în cursul zilei de miercuri. Vegetația din zona parcului a fost cuprinsă de flăcări uriașe, care se răspândesc cu rapiditate. Până la acest moment, autospecialele de stingere a incediului nu au ajuns la fața loclului. 

Deocamdată nu se cunosc cauzele declanșării incendiului.

In curs de UPDATE

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC în România: Un avion s-a PRĂBUȘIT lângă București! Sunt mai multe victime

Citeste si: Clipe de cosmar pentru Burak Ozcivit! Locuinta de vacanta din Bodrum a celebrului actor in pericol din cauza incendiile devastatoare de vegetatie din ultimele zile!

 


Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.