BREAKING NEWS! Ce se intampla in aceste momente cu criminalul din Caracal!

Suspectul de crimă din Caracal urmează să ajungă astăzi în Bucureşti. Anchetatorii au decis să îl transfere la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se vor face analize medicale complete

Tot la Bucuresti va fi expertizat psihiatric de specialiştii de la INML.

Vineri ar trebui să fie gata şi analiza ADN care va arăta dacă fragmentele de oase descoperite în curtea lui aparţin vreuneia dintre fetele pe care a recunoscut dacă le-a ucis.

Deocamdată anchetatorii nu au altă dovadă concretă şi se bazează pe mărturia lui Georghe Dincă.

Citeste si: Oasele din casa lui Gheorghe Dincă, extrem de greu de identificat! Experții IML, puși în dificultate

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia magistraţilor Tribunalului Dolj. Bărbatul de 66 de ani a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

Citeste si: Ce spune farmacista care îl știa pe monstrul din Caracal: "Venea des la noi și cumpăra.."

Gheorghe Dincă a recunoscut în fața procurorilor că a ucis-o pe Luiza în ziua în care a răpit-o, în luna aprilie, potrivit unor noi date din anchetă.

De asemenea, probele arată că a ucis-o și incinerat-o pe Alexandra chiar în curtea casei sale. Bărbatul a recunoscut, la audieri, că a omorât-o pe fată imediat ce și-a dat seama că aceasta sunase după ajutor.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate