Ce spune farmacista care îl știa pe monstrul din Caracal: "Venea des la noi și cumpăra.."

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuinţa sa, de pe Calea Craiovei, lângă piaţa din Caracal.

O farmacistă din Caracal, la care mergea des Gheorghe Dincă şi la care se pare că a fost şi în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, a povestit că îl ştia pe bărbat pentru că venea să ia medicamente pentru răceală. Aceasta afirmă că Dincă i s-a părut un om normal.

Surse locale afirmă că aceasta ar fi, de altfel, farmacia la care a fost Dincă şi în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, pentru a cumpăra unguent cu care să îi trateze fetei rănile, dar farmacista a negat acest lucru.

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când fata a sunat la 112, potrivit mediafax.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate