Silvia, extrem de agresiva la adresa Iuliei Albu: Ma deranjeaza foarte tare cand tinutele unor persoane ca mine care nu sunt in showbiz si au talent fata de altele care sunt pe tv si fac creatie, sunt comparate cu cele ale marilor creatori de moda" Uite c

Silvia

Silvia a purtat o tinuta gotica si a fost in mare parte apreciata de catre juratii "Bravo, ai stil!", mai putin de Iulia Albu care i-a vazut vestimentatia ca fiind o copie nereusita dupa Valentino.

Ma deranjeaza foarte tare cand tinutele unor persoane ca mine, care nu sunt in showbiz si au talent fata de altele care sunt pe tv si fac creatie, sunt comparate cu cele ale marilor creatori de moda. O admir foarte tare pe Iulia Albu, insa mi se pare foarte urat ca o persoana careia i se confirma din mai multe parti talentul sa se trezeasac sa imi spuna ”, spune concurenta pe un ton agresiv.

Foarte calma, Iulia i-a argumentat ca: "Tinuta pe care o porti se vrea a fi un fals foarte nereusit dupa un podium Valentino de acum cateva sezoane. Ignoranta nu este o scuza. Esti o fata frumoasa, ti-ar sta bine cu o atitudine mai feminina, mai potrivita cu tinuta. Sa nu stai ca la piata cu mainile incrucisate si nici in sold. Daca ai fi facut o scoala in acest domeniu, ai fi inteles faptul ca documentarea este absolut esentiala". Urmareste mai jos intreaga discutie dintre cele doua!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate