Raluca Badulescu, fata in fata cu cele mai indraznete intrebari! Saptamana aceasta, o serie de interviuri cu juratul de la “Bravo, ai stil!”

Saptamana aceasta va propunem o serie de interviuri video cu Raluca Badulescu, unul dintre juratii emisiunii “Bravo, ai stil!”.

Excentrica vedeta ne-a raspuns la o serie de intrebari indraznete, in unul dintre locurile ei preferate, din Bucuresti, pe care le frecventeaza, atunci cand nu se afla la filmarile emisiunii de fashion de pe Kanal D.

Raluca Badulescu a povestit deschis despre moda, despre schimbarile majore prin care a trecut, familie, proiecte personale, dar ne-a povestit si cum s-a schimbat viata ei dupa interventia chirurgicala care a ajutat-o sa slabeasca.

“Desi am absolvit Facultatea de Litere, desi am fost corporatista foarte multa vreme, pasiunea pentru moda am avut-o dintotdeauna. Dar cred ca a face o pasiune pentru moda nu tine de cariera pe care o ai. Eu am avut noroc si, mai mult, am jobul de vis, sunt jurat in cea mai cool emisiune de stil din Romania, <Bravo, ai stil!>”, a spus Raluca Badulescu.

Saptamana aceasta, in exclusivitate, puteti urmari o serie de interviuri video cu Raluca Badulescu, pe proprietatile online ale Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate