Marisa, INTERVIU EXCLUSIV dupa Marea Finala! Castigatoarea "Bravo, ai stil!" a vorbit despre visul care i s-a indeplinit, despre reactia Adelei, rivala ei, despre Iulia Albu, cel mai imprevizibil dintre jurati!

Finalista a DEZVALUIT si ce isi va achizitiona din cei 100 000 de lei! "Dumnezeu a vrut sa castig eu si astfel am primit sansa unui drum in viata pe picioarele mele"/"Este cel mai imprevizibil jurat, nu stii cand te lauda sau cand da cu tine de pamant, nimeni nu poate sa anticipeze..."

Marisa a acordat un interviu emotionant dupa Marea Finala si chiar daca pentru ea totul pare un vis, castigatoarea sezonului doi "Bravo, ai stil!" a reusit sa isi stapaneasca emotiile si sa vorbeasca despre Marea Finala care i-a schimbat viata.

Marisa, esti castigatoarea celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!". Ce ai simtit pe scena, in momentul de dinaintea marelui anunt?

Marisa: A fost o seară foarte ciudată pentru că simţeam o emoţie foarte puternică şi în acelaşi timp aveam o linişte totală. E greu de explicat, practic eram într-o stare de şoc, unde doar realizam ce emoţii am, fără să le simt cu adevărat. Parcă era un vis. Ştiam că indiferent de rezultat, va câştiga cine trebuie să câştige şi indiferent de deznodământ, ştiam că va fi o lecţie de viaţă pentru mine. Dumnezeu a vrut să câştig eu şi astfel am primit şansa unui drum în viaţă pe picioarele mele. Iar Dumnezeu lucrează prin oameni. Oamenii care m-au votat şi care mi-au transmis dragostea lor. Îţi spun cu toată sinceritatea, îi iubesc din suflet şi i-am simţit enorm în toată această perioadă.

Cum comentezi reactia Adelei in momentul in care ti-a spus ca marele tau defect este relaxarea? Te-ai gandit ca raspunsul ei va afecta voting-ul?

Marisa: Era foarte greu să mă mai gândesc la voturi, la calcule, la strategii. Oricum nu sunt cea mai planificată şi mai strategică fată din Univers, asta este clar. Adela a confundat temperamentul meu destul de liniştit cu o stare de relaxare. Eu pur şi simplu urăsc violenţa de orice fel şi nu sunt foarte pricepută în a riposta. Şi da, îmi păstrez calmul şi încerc să rezolv orice situaţie fără conflict. Au muncit enorm toate concurentele în acest concurs. Nu este uşor, este un regim de viaţă foarte rapid, contratimp, faci zeci de kilometri zilnic, probezi sute de haine, accesorii, duci şi iei de la curăţătorie, mergi zeci de kilometri pe zi prin magazine, răspunzi la telefoane, cauţi conexiuni, toată ziua strângi, împachetezi, adunci, aduci, duci, cari, uiţi ceva, improvizezi. Noaptea târziu, trebuie să ai inspiraţie să faci styling. A doua zi ai filmări toată ziua, certuri cu colegele, faci o boroboaţă, ţi se sparg oalele în cap, nu auzi alarma, nu găseşti taxi. Stres, alergătură -  non-stop! Cere multă concentrare (greu pentru mine!, cere atenţie (foarte greu!), rezistenţă pe termen lung. Au fost şapte luni de competiţie. Nu poţi să ajungi în finală cu relaxare. Adela a interpretat greşit calmul meu. Şi nu, nu cred că putea schimba ceva atunci. Oamenii care m-au susţinut, au rămas alături de mine în momente mult mai dificile şi când s-au spus lucruri mult mai urâte (şi neadevărate sau exagerate) despre mine. Nu cred că mă părăseau acum, aproape de destinaţie. Nici eu nu o să-i dezamăgesc!

Sincer, te asteptai sa castigi avand in vedere ca ai stiut ca ai un numar impresionant de fani?

Marisa: Speram să câştig, dar nu aveam aşteptări. Pentru că şi Adela a fost o concurentă foarte puternică, pentru că nu mi-am făcut calcule, să nu cad de sus, cum se spune. Am încercat să fac totul cât mai bine şi la final, ştiam că Dumnezeu va decide, prin oameni, cine va câştiga acest concurs. Am fost încrezătoare, ştiam că mă susţin foarte mulţi oameni, dar nicio clipă nu am fost convinsă că se va şi întâmpla. Este adevărat, am simţit că voi câştiga. Nu ştiu cum, pur şi simplu simţeam undeva în interiorul meu că voi câştiga. Numai că nu mă gândeam la asta.

Cum ti-ai ales tinuta pentru Marea Finala? Pe ce ai mizat, ce ai avut in minte?

Marisa: Am văzut rochia şi m-am îndrăgostit de ea, pur şi simplu. Mi s-a părut cea mai potrivită rochie pentru o Gală Finală. O piesă strălucitoare, din toate punctele de vedere, O adevarata bijuterie.Cred cu toată convingerea că am avut cea mai frumoasă rochie în această Finală!

Care a fost primul lucru pe care l-ai facut cand ai ajuns acasa?

Marisa: Am dormit! Am tras un pui de somn zdravăn, pentru că aveam mare nevoie de odihnă... noroc că m-am trezit în timp util să ajung la mini-petrecerea de după! În stilul meu, aveam toate şansele să mă trezesc a doua zi cu 1 000 de apeluri pierdute în telefon şi 100 de alarme ratate. Am o mare problemă cu somnul!

** continuare din pagina 1 **

Iulia Albu a fost foarte severa cu tine pe parcursul competitiei, tocmai ca a vazut in tine un potential. Te asteptai sa te sustina in Marea Finala? Cum comentezi reactia ei?

Marisa: Nu mă aşteptam, aşa cum nu mă aşteptam la marea majoritate a reacţiilor Iuliei. Este cel mai imprevizibil jurat, nu ştii când te laudă sau când dă cu tine de pământ, ea vede lucrurile într-un mod unic, personal şi nu poate nimeni să anticipeze. Aşa este Iulia Albu, ăsta este farmecul ei şi o apreciez enorm pentru că m-a călit în acest concurs, de fiecare dată când m-a criticat. Şi evident, îi mulţumesc pentru concluzie, a reuşit să şteargă cu buretele nişte luni de zile în care mi-a mâncat sufletul!)

Maurice Munteanu ti-a spus sa ai grija pe ce vei cheltui banii. Care va fi primul lucru pe care il vei achizitiona din suma de 100 000 de lei?

Marisa: Materiale pentru prima mea colecţie! Este foarte uşor să cheltui aceşti bani, de-aia sunt hotărâtă să-i mut într-un cont de economii, să păstrez o mică sumă pentru cheltuieli curente şi atunci când voi avea finalizate toate schiţele, îmi voi cumpăra ce îmi trebuie pentru prima mea colecţie. Şi poate o mică vacanţă, dar nimic extravagant! Am o grămadă de treabă!

Care sunt sfaturile pe care le-ai da concurentelor ce vor participa in sezonul trei "Bravo, ai stil!"

Marisa: În primul rând, să participe! Le garantez, va fi cea mai frumoasă şi mai importantă experienţă de viaţă pentru multe dintre ele. Este un test de rezistenţă, este o şcoală foarte exigentă de estetică, este un test de caracter. Să se aştepte la zile frumoase şi mai puţin frumoase, să se pregătească pentru momente intense. Vor cunoaşte nişte profesionişti desăvârşiţi la KANAL D, vor lega prietenii şi vor păstra toată viaţa amintirea acestei aventuri senzaţionale! Să nu mai spun că una dintre ele va fi câştigătoarea unui premiu consistent, şansa unei cariere în televiziune, iar cea de-a doua va pleca acasă cu maşinuţa ei. Deci, hai la casting, fetelor!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate