Juriul, dezamagit de alegerile vestimentare ale Cristinei Mihaela din aceasta editie: "Oricine isi permite, isi poate cumpara aceste sandale, nu ai niciun merit pentru ele!"

Cristina Mihaela

Cristina Mihaela a reusit sa dezamageasca juratii "Bravo, ai stil!" din cauza tinutei cu care s-a prezentat in aceasta editie a emisiunii.

Tanara a motivat ca merge la o cina cu tatal ei, de aceea a ales aceasta tinuta si in general a tinut sa precizeze ca ii plac tonurile pamantii. In ciuda faptului ca tinuta nu a fost gresita, Cristina Mihaela a primit primele critici de la Maurice Munteanu care a sfatuit-o sa poate un element care sa o desschida mai mult.

Iulia a fost mult mai drastica si i-a reprosat faptul ca nu a fost atenta la ce i s-a zis pana acum: "Am senzatia ca am vorbit toti la pereti. Ai avut tot pantaloni scurti sau fusta scurta cu flori, leggins cu paiete si cam asta e tot ce putem. Sandalele sunt frumoase, oricine isi permite si le poate cumpara. Nu mi se pare ca ai un merit pentru aceste sandale. Coafura este aceeasi cu foarte mici variatiuni. Parca nu intelegi ce ti se spune. Va trebui sa schimbi ceva. E ultima oara cand iti mai spun asta."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate