Iulia Albu a scos la iveala secretul Silviei si al Andreei! Ce a descoperit fashion editorul despre cele doua concurente

silvia

Iulia Albu a dezvaluit ca Andreea i-ar cere sfaturi in materie de stil Silviei, conform unor imagini surprinse in cabina lor.

Andreea a recunoscut ca nu este vorba de sfaturi, ci fetele discuta in cabina intre ele atunci cand le sunt criticate tinutele si incearca sa se ajute intr-o oarecare masura, lucru neacceptat de Iulia pentru ca este vorba de o competitie.

La randul ei, Silvia a incercat sa motiveze aceasta "comunicare fashionista" intre ea si Andreea: "Eu am incercat sa o incurajez pentru ca intre stilul cu care a aparut initial si cel de acum, exista o evolutie. Faptul ca nu este un fashion icon ca tine sau ca alte persoane, nu inseamna ca nu are nicio evolutie. Iar ca sa imi spui mie ca o consiliez gresit, este prea mult spus. Nu ma erijez in niciun stilist deocamdata, insa criticile de care am parte de-a lungul timpului sunt unele pozitive la adresa tinutelor mele."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate