INTERVIU IN EXCLUSIVITATE cu Marisa, cea mai efervescenta finalista "Bravo, ai stil!" despre CEA MAI FRUMOASA declaratie de DRAGOSTE facuta de un barbat, despre ADEVARATA relatie cu DENISA, despre adevarul daca posteriorul ei este natural sau NU si mai al

Marisa a povestit intr-un interviu inedit despre personalitatea ei, viitoarea cariera pe care si-o doreste in moda, despre relatiile cu cei din jur si mai ales despre cat de mult a schimbat-o experienta "Bravo, ai stil!"

Marisa, tu vii deja cu un background si sa spunem un avantaj in ce priveste experienta ta in materie de fashion, la "Bravo, ai stil!". Si, datorita/din cauza acestui lucru, uneori, juratii au fost mai severi cu tine. Cum ai evoluat in aceasta competitie, profesional si ca om?

Marisa: Tocmai, că nu a fost deloc un avantaj. A fost mai mult un dezavantaj, pentru că juraţii au avut tot timpul pretenţii mari de la mine. Profesional, am învăţat enorm. 7 luni în prezenţa unui juriu excepţional mi-au adus foarte multe plusuri. Emisiunea asta m-a călit mult ca om, pentru că este un tur de forţă. Totul este contratimp, alergi non-stop şi eşti într-un permanent stres. De acasă, pare că e simplu. Te fâţâi în nişte haine pe o scenă. În realitate, ai trei zile la dispoziţie să pregăteşti cinci ţinute cu cinci rânduri de acesorii, ai de făcut de cinci ori părul, de cinci ori alt machiaj. Apoi, vine Gala unde trebuie să fii strălucitoare, după o săptămână infernală. Şi de la capăt. Au fost şapte luni cu foarte multe obstacole, multe tensiuni, greşeli, au fost momente foarte grele care m-au adus cu picioarele pe pământ. M-a maturizat foarte mult experienţa asta.

Ai intrat in numeroase belele, in numeroase conflicte cu rivalele tale si de multe ori, chiar si tu ai admis ca ai fost de vina. Cum reusesti sa ajungi in asemenea incurcaturi? Acest lucru iti sta in fire? Esti mai aeriana, mai visatoare?

Marisa: Sunt foarte aeriană, dar niciodată nu am căutat conflictul. Urăsc, efectiv violenţa de orice fel. Mă îngrozeşte. Am un temperament destul de liniştit şi nu reuşesc niciodată să port pică, nici dacă îmi propun. Am avut de pierdut de multe ori din cauza asta pentru că, dacă nu strigi mai tare decât ceilalţi, oamenii tind să creadă că nu ai dreptate. Eu nu prea strig, de fel.

Ai fost acuzata de multe ori ca esti falsa, ca minti si ca furi. Ai fi putut fi taxata grav de catre fani, insa sprijinul lor ta-a dus pana in Marea Finala. Ce crezi ca i-a determinat sa te sprijine in continuare? Cum e Marisa dincolo de micul ecran?

Marisa: Eu sunt o tipă foarte liniştită, uşor aeriană, de multe ori naivă. Cred uşor în oameni şi iert şi mai uşor. Asta este un defect. Personal, cred că am ceva umor - cel puţin, eu râd des la glumele mele :)
Am luat la un eveniment din culise pălăria unei concurente, fără să-i cer voie. În prezenţa unei alte concurente. Asta se cheamă furt ? În cel mai rău caz, poţi să spui că am fost aeriană vecină cu nesimţirea, pentru că nu m-am gândit nicio clipă că ar putea deranja. Mai ales că şi eu îi împrumutasem respectivei colege mai multe lucruri pentru emisiune. Pe mine, personal, nu m-ar fi deranjat deloc dacă ar fi luat vreo colegă pălăria lăsată de mine în culise, dar asta nu mă scuză. Trebuia să cer voie. Totuşi, să spui de aici că am furat, este cale lungă. Am fost bombardată în fiecare zi, trei săptămâni la rând cu apelativul ”hoaţă”, de către toate concurentele şi faptul că nu am ripostat cu scandal le-a alimentat mai mult frustrarea. Au fost câteva săptămâni groaznice, care s-au văzut şi în ţinutele mele şi au culminat cu o cădere nervoasă la filmări. Am nişte părinţi care ştiu cum sunt, ştiu că nu am furat niciodată în viaţa mea ceva şi să vadă zilnic la televizor cum sunt pusă la stâlpul infamiei, nu e deloc în regulă. Inclusiv acum, când răspund la întrebarea asta, am o senzaţie foarte neplăcută. Oamenii m-au susţinut în continuare pentru că au înţeles exact situaţia. Nu e nevoie să termini Oxford-ul să-ţi dai seama că nu e vorba de furt. În schimb, felul în care am fost tratată aproape o lună de zile i-a deranjat pe oameni. A trezit în ei un instinct de protecţie, eu aşa cred. Pentru mine a fost oxigen să simt susţinerea lor, este incredibilă senzaţia!

Povesteste despre decizia ta de a face moda? Cum ai ajuns sa te inscrii la UNARTE?

Marisa: Iubesc culorile, iubesc să pictez, să desenez, sunt fascinată de unghiuri, curbe, texturi. Sunt fată, deci îmi plac hainele. Îmi place să exprim tot haosul ăsta colorat din capul meu în ţinute extravagante. Cred că e un argument suficient să nu mă duc la Politehnică :)

Povesteste despre decizia parintilor de a locui in Spania. Cum te-a influentat aceasta experienta?

Marisa: Eu m-am născut în Spania şi am locuit acolo până să ajung la grădiniţă. Deci, am venit în ţară suficient de târziu cât să mă simt ca acasă în Spania şi suficient de devreme cât să nu-i duc dorul. Sunt o româncă născută în Spania, nu o spanioloaică venită în România.

Cum era Marisa copil? Era o fashionista de mica? Cine te-a influentat in acest sens?

Marisa: Păi, aveam multe păpuşi pe care le îmbrăcam în tot felul de ţinute la care lucram cu înverşunare. Mama a avut grijă tot timpul să ne îmbrace (pe mine şi pe sora mea Priscila) foarte frumos şi întotdeuna la fel, să nu creeze diferenţe sau competiţie inutilă între noi. Practic, pot să spun că am fost fashionistă de mică. Încurajată şi susţinută de părinţi şi de sora mea.

Cine te-a sprijinit sa te inscrii in competitie?

Marisa: Să mă înscriu, nu m-a sprijinit nimeni. După ce m-am înscris, m-au sprijinit toţi apropiaţii şi în special familia. Domnul decan de la facultate nu cred că este foarte încântat, trebuie neapărat să recuperez la facultate, că este jale!

Te-ai gandit vreo secunda sa renunti si sa pleci din show avand in vedere episoadele prin care ai trecut?

Marisa: De multe ori mi-a trecut prin cap, dar am norocul că mie îmi intră pe o ureche şi îmi iese pe alta :)

Cat de tare te-a afectat conflictul cu Denisa? Ce ai simtit cand a iesit din competitie? Ai declarat ca nicio clipa nu ai urat-o, ba chiar ti-ai fi dorit sa te intelegi cu ea. Crezi ca in afara competitiei veti putea da mana si sa cadeti la pace?

Marisa: Am vrut să o urăsc! Au fost momente când m-a enervat groaznic şi mă enerva mai rău că nu puteam să stau supărată pe ea. Denisa este o tipă foarte inteligentă şi are un umor aparte chiar dacă e şi foarte răutăcioasă când vrea. Îţi spun foarte sincer, niciodată nu am simţit că o urăsc! Ea nici acum nu crede asta, dar este 100% adevărat. Când a fost eliminată din concurs, nu am putut să mă bucur pentru că eram prima în clasament, nici că am scăpat, practic, de o concurentă foarte puternică. Adevărul este că după jumătate de an împreună, acolo, cu bune şi rele, dezvolţi un anume ataşament. Mi-a părut rău că a ieşit Denisa, pentru că ştiam în sinea mea că merita şi ea să ajungă în finală. Chiar merita! Am şi visat asta, dar a fost să fie finala în semi-finală. Desigur, aş fi vrut să câştig eu, dar merita şi ea să fie acolo. Ăsta este adevărul.

Ce te-a durut sau afectat cel mai tare din ce s-a intamplat pe parcursul competitiei?

Marisa: Faptul că mi s-au pus nişte etichete fix opuse de ceea ce sunt. Falsă ? - sunt prea cu capul în nori pentru asta. Hoaţă ? - o porcărie.

Ce va face Marisa dupa terminarea show-ului?

Marisa: Îţi spun după ce îl termin, că rezultatul final va influenţa mult şi asta. Sigur mă duc să recuperez la facultate şi îmi lansez o colecţie. După o vacanţă!

Unde te vezi peste 10 ani?

Marisa: Habar n-am. Aştept să văd ce-mi rezervă următorul deceniu. Personal, mă văd regina galaxiei, dar să vedem ce iese...

Cat de tare te-ai schimbat in urma acestei competitii?

Marisa: Am senzaţia că m-am schimbat atât de mult încât nu o să mă recunoască şi o să mă muşte câinele la Slatina ! #pugi

Este stiuta relatia ta cu designerul Laurentiu Barzoi, ba chiar ai fost acuzata ca el iti face toate outfit-urile, ca iti alege melodiile si ca tu nu ai niciun aport in ce priveste styling-ul, ca esti doar un umeras. Cum comentezi acest lucru avand in vedere ca tu esti studenta la design vestimentar?

Marisa: Sunt prietenă cu Laurenţiu, am avut ţinute făcute de el, am purtat styling-uri făcute ÎMPREUNĂ cu el. Că-mi alege el melodiile şi eu sunt umeraş ?! Cum vrei să comentez aberaţiile astea ? Vorba unui fost ministru: Altă întrebare.

Cine este juratul tau preferat? Cum comentezi jurizarea tinutelor pe care le-ai purtat?

Marisa: Clar, Maurice. La scurtă distanţă, Raluca, regina regească.

Ce poti spune despre colaborarile pe care le-ai avut cu diversi artisti sau personalitati publice? Ai totusi 20 de ani si deja ai patruns in aceasta lume. Cum se vad lucrurile din interior? Cat de greu este sa rezisti in domeniu?

Marisa: Este foarte obositor, dar asta am spus-o să încep cu partea nasoală. Care practic nu există. Înveţi foarte multe lucruri, cunoşti oameni cu personalităţi aparte, profesionişti - fiecare în domeniul lui - care te fac şi pe tine să forţezi limitele. Plus că te distrezi muncind, atât de bine încât munceşti zeci de ore şi te simţi în vacanţă. În domeniul ăsta nu e de rezistat, e greu de rezistat în afara lui, după ce ai văzut cum este.

Care este adevarata ta relatie cu Silvia Oana Popescu? De cand va cunoasteti si cat de mult te-a ajutat in competitie?

Marisa: Ne-am cunoscut cu un an înainte de primul sezon ”Bravo, ai stil” (pe care l-a câştigat ea). Am colaborat de multe ori, ne-am împrietenit şi pot să spun că ne ştim cu mult înainte să existe această emisiune. Au fost momente în concurs când m-a ajutat, normal. Mult mai puţin decât au oamenii senzaţia. Oana este sclipitoare, este un talent imens, însă stilul ei nu prea se aseamănă cu stilul meu.

Care este cea mai scumpa piesa din garderoba pe care o ai? Ti-ai cheltuit vreodata toti banii pe o haina?

Marisa: Habar n-am, sincer! Tocmai pentru faptul că pe cea mai scumpă sigur nu mi-am cumpărat-o eu. Mi-am cheltuit de multe ori toţi banii pe haine, dar nu am plătit mult pe o piesă, am plătit mult pe multe piese ieftine şi frumoase.

Care sunt preocuparile Marisei in afara de fashion?

Marisa: Mă plimb cu rolele, călătoresc, ies cu Pugi, câinele meu. Cred, cel puţin. În ultimele şapte luni am uitat ce preocupări mai am cu concursul ăsta, îţi spun sincer...

Ce ai fi facut daca nu aveai pasiunea pentru moda, ca profesie vorbind...

Marisa: Dacă nu aveam pasiunea pentru modă...probabil aveam altă pasiune. Acum, nu ştiu altceva. Poate eram pescar profesionist. Sau vatman. Habar n-am. Îmi place moda, punct.

Daca vei castiga, ce vei face cu Marele Premiu?

Marisa: O să salvez delfinii, o să eradichez sărăcia în Africa şi o să investesc totuşi ceva în prima mea colecţie de haine. Pe care o voi dona pentru binele omenirii! :) Glumesc, vreau să devin milionară!

Deja ai prins gustul celebritatii si esti mult mai vizibila ca inainte. Ce iti spun fanii cu care te intalnesti pe strada? Te simti coplesita?

Marisa: Este o senzaţie incredibilă pe care nu am cunoscut-o până la acest concurs. Şi cel mai mult am simţit toată iubirea asta a oamenilor atunci când mi-a fost greu. Nu credeam că există atâta energie în dragostea unor oameni şi mai ales ce înseamnă să ţi se transmită asta. Pe stradă, în mesaje, prin mall-uri, peste tot. Este imposibil de descris, este minunat.

In timpul show-ului ai trecut printr-o despartire dureroasa de iubitul tau. Cum te-a afectat acest detaliu? Maurice Munteanu a spus la un moment dat ca poti avea cati admiratori vrei tu. Are dreptate? Deja iti dau tarcoale admiratori? Cum te descurci in acest sens?

Marisa: Am o centură de castitate din titan, conectată la o reţea electrică de înaltă tensiune şi doi dragoni pe post de bodyguard. Glumesc, desigur. Mă descurc şi eu cum pot. Da, orice despărţire este dureroasă. Mi s-a părut dureroasă şi despărţirea de Denisa, deci îţi dai seama!

Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ai primit-o vreodata?

Marisa: A fost o declaraţie mai amplă, dar cel mai mult mi-a plăcut faptul că mi s-a spus că miros ca explozia primordială. Era de bine! :)

Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut?

Marisa: M-am înscris la "Bravo, ai stil!"

Povesteste despre cel mai emotionant sau marcant lucru care ti s-a intamplat pana acum, dar si cel mai amuzant!

Marisa: Cele mai emoţionante momente au fost şi cele mai marcante, ţin de viaţa mea privată şi prefer să nu le împărtăşesc cu nimeni, nu sunt foarte vesele şi nici cele mai spectaculoase, aşa că nu e nevoie să le menţionăm. Amuzant? Totul este amuzant, dacă nu te face să plângi!

Ce iti doresti tu cel mai mult in viata?

Marisa: Să reuşesc. Sunt prea mică acum să-mi dau seama ce înseamnă asta, dar vreau să descopăr pe picioarele mele.

Off the record: multi spun ca posteriorul tau atat de sexy nu ar fi natural. E adevarat sau nu? Ai vreo operatie estetica, esti adepta lor? Ti-ai face vreo interventie?

Marisa: Off the record, este adevărat, fundul meu nu este natural. Este un model robotizat, cumpărat din Japonia, pe care am plătit o grămadă de bani. Nu doar că este bombat, dar dimineaţa face omletă şi conversaţie cultă, dacă mă plictisesc:)

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate