In aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Bia Rus vrea sa rupa gura targului cu blugii indrazneti ai modei “Trident”

,
Bianca Rus
Bianca Rus

“Mi-a trebuit foarte mult curaj pentru ca mi-a fost foarte jena sa apar asa la televizor”

Sambata seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, telespectatorii vor fi purtati intr-o calatorie experimentala, cu muzica, dans si multe zambete, cele 8 celebritati aflate in competitia stilului o vor pune de-o petrecere in platoul emisiunii ca odinioara, cand se petrecea in sufrageria prietenilor. Tema propusa de aceasta data celor 8 concurnete este foarte ofertanta  - “Nostalgia”.

Unul dintre momentele care i-a lasat muti de uimire pe toti din platou este cel pus in scena de Bia Rus. Concurenta a prins curaj in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D! Bia Rus vrea sa rupa gura targului cu blugii indrazneti ai modei “Trident”.

Bianca Rus
Bianca Rus a preluat moda Trident

“Mi-a placut enorm aceasta tema. Aveam 13 ani pe acea vreme, m-am dus la scoala, mi-am decupat blugii, iar cand am ajuns acasa, am incasat-o. si de la mami, si de la tati. Mi-a trebuit foarte mult curaj pentru ca mi-a fost foarte jena sa apar asa la televizor”, rememoreaza aceasta.

Cum vor puncta juratii acest moment si indrazneala concurentei si ce vor avea de comentat contracandidatele sale veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D!

 

Citește și:

Andreea Tonciu si Roxana Nemes, schimb de replici acide! Andreea paraseste platoul emisiunii! Afla ce se va intampla miercuri, 30 septembrie, intr-o noua editie incendiara...

SEMNAL de ALARMĂ tras de un medic militar: definiția de caz pe COVID-19 TREBUIE schimbată, boala nu poate fi depistată la unii pacienți

Raluca Badulescu da moda! Cu ce tunsoare si-a surprins colegii de platou? “Asa era pieptanatura mea din tinerete”

Cum arata Roxana Nemes nemachiata! Imagini din culisele "Bravo, ai stil! Celebrities"

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes,  pusa la <punct> de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies