Imagini din culise. Cum arata cabina concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” si cum se pregatesc acestea inainte de fiecare editie a show-ului

Author: D.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 11:09

Emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost asteptata cu sufletul la gura de sute de mii de fani, care urmaresc fiecare editie.

Concurentele, celebritati intrate in competitia modei, si-au construit fan cluburi solide in social media, iar aparitiile fetelor in cadrul show-ului atrag permanent reactiile fanilor. In spatele rezultatului spectaculos, afisat in defilarile pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities” se afla o echipa formata din zeci de profesionisti si ore de pregatiri in culise, inainte de momentul filmarilor propriu zise.

Momentul “zero” al pregatirilor debuteaza in zori, dis de dimineata, concurentele se prezinta una cate una in culise, in camerele special amenajate.

Inaintea procesului de stilizare si transformare totala in cabina de make-up si hairstyling, fiecare dintre acestea isi aseaza cu grija “arsenalul vestimentar” in dulapurile repartizate fiecarei concurente.

Citeste si: Razboiul divelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Tonciu contra tuturor! “Sunteti niste, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic!”

Intreaga incapare este inundata de luminile din cabina de machiaj, cele noua concurente sunt pregatite de o  intreaga echipa de make-up artisti si hairstylisti, pentru ca rezultatul final, cand se vor prezenta in fata juratilor, sa fie

impecabil. 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Forfota este cuvantul care descrie excelent momentele inainte de defilarea acestora pe podiumul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Pentru make-up, hairstyling, accesorizare si pregatirea in cel mai mic detaliu a outfitului, cele noua concurente petrec in cabina lor ore bune.

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Intreg parcursul stilistic al celor noua concurente “Bravo, ai stil! Celebrities” il puteti urmari de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 23:00, in editiile difuzate la Kanal D.