Ilinca Vandici, primele probleme cu bebelusul sau! “Simt ca ma doare in adancul sufletului in momentul in care el plange si il vad asa”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 dec 2017, 12:58

Ilinca Vandici va traversa cat de curand prima sa perioada dificila din cariera de mamica. Baietelul ei, Zian Ioan, in varsta de aproape 5 luni, da semne ca ii vor aparea primii dintisori.

Anul 2017 i-a adus Ilincai Vandici doua realizari mari, la pachet. Prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!” s-a casatorit cu Andrei Neacsu, sotul ei, au facut si nunta, si in vara s-a nascut primul lor copil, Ioan Zian. (Ilinca Vandici, in lacrimi)  

Cel mic are acum aproape 5 luni si a inceput sa dea semne ca in cel mai scurt timp ii vor aparea primii dintisori.

Speriata de povestile altor mame, Ilinca Vandici si-a facut stocul de geluri si solutii pentru atenuarea durerilor pe care le simt bebelusii cand le apar primii dintisori si s-a documentat temeinic pentru primul mare hop pe care il va avea in cresterea si ingrijirea fiului ei.

 


"Este adevarat ca pe mine ca mama ma doare sufletul cand il vad ca sufera. Simt ca ma doare in adancul sufletului in momentul in care el plange si il vad asa, ca are o problema”, a declarat Ilinca Vandici in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

Taguri: