Alina recunoaste ca NU moda este pasiunea ei cea mare, ci altceva o pasioneaza! Finalista a dezvaluit ce va face imediat dupa terminarea competitiei "Bravo, ai stil!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 dec 2017, 11:23

Alina a dezvaluit ca nu hainele sunt cea mai mare pasiune a ei, cum era de asteptat, ci calatoriile.

Alina, finalista sezonului trei "Bravo, ai stil!" nu are o deosebita pasiune pentru haine. Chiar daca ii plac, nu a facut din asta un must-have. Mai mult, ii place sa se ocupe de afacerea pe care o are cu haine, insa nicidecum sa fie sclava lor. Cel mai mult, concurentei ii place sa calatoreasca.

Calendar Ortodox 26 ianuarie 2023: Joi e sărbătoare cu cruce neagră! Rugăciunea pentru vindecare de orice boală trupească

Ea a dezvaluit ca imediat dupa terminarea show-ului, va pleca intr-o binemeritata vacanta alaturi de iubitul ei, la New York.

Alina a mai dezvaluit ca i-ar placea sa lucreze in televiziune, insa intotdeauna va fi peocupata de afacerea pe care o are si despre care spune ca ii merge bine. Astfel, la aproape 30 de ani, finalista "Bravo, ai stil!" este o femeie implinita avand o afacere pe mana si un iubit care o adora.

 

A post shared by Alina Dumitru (@alinabbd) on

 

Taguri:

Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies