Cu siguranta, cel putin o data ai purtat acest tip de coafura! Ce spune Maurice Munteanu despre acest hairstyling? Razi cu lacrimi!

In cele cinci sezoane ale show-ului de fashion “Bravo, ai stil!”, juratii emisiunii au fost inspirati de coafurile, machiajul sau anumite piese vestimentare purtate de concurente, astfel ca au luat nastere termeni si asocieri hazlii, caracterizand ilar alegerile in materie de hairstyling ale tinerelor din show.

Una dintre cele mai comune coafuri, pe care aproape fiecare tanara din Romania a purtat-o cel putin o signura data, intra in atentia lui Maurice Munteanu, juratul “Bravo, ai stil!”. Vedeta Kanal D caracterizeaza cu umor, acest tip de coc, supranumita “motofloaca hipsterofila”.

“Sezonul acesta nu s-a mai auzit de <motofloaca hipsterofila> pentru ca pana si concurentele au mai terminat cu genul acesta de coafura. <Motofloaca hipsterofila> este un fel de schimbator de viteza, pe care il porti in crestetul capului. Cert este ca el, schimbatorul de viteza, intr-o prima faza, cand pleci de acasa, este falnic, este centrul universului. Pe parcursul zilei, aceasta motofloaca hipsterofila incepe sa isi piarda cumva din <strategie>”, descrie acest tip de hairstyling Maurice Munteanu.

Citeste si: O BOALĂ nemiloasă face ravagii în România. Multe spitale nu vor să se ocupe de ei - capital.ro

Declaratia video integrala o puteti urmari in materialul de mai jos!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies