Cristina Mihaela a facut anuntul: Se marita la vara! Cum arata logodnicul ei

Cristina Mihaela a facut anunul cel mare la ''Bravo, ai stil!''. Se marita, la vara, cu iubitul ei cu care are o relatie de 5 ani.

''Ma documentam si eu, citeam revista. Nu-i de mirese, dar ma pregatesc intens pentru la vara. O sa va invit, o sa fie o nunta plina de stil. Sa veniti! Pai, da normal, va invit de acum!'', a spus Cristina Mihaela. 

''Ne-am cunoscut la mare, in urma cu cinci ani, la o petrecere. El ma stia de ceva vreme atunci si a considerat ca este momentul ideal pentru a intra in vorba cu mine. M-a invitat la masa, la restaurantul Scoica, iar in acea seara am vorbit mult, am descoperit ca avem atat de multe lucruri in comun, si a fost nevoie doar de o clipa pentru ca flacara iubirii sa izbucneasca.

A fost dragoste la prima vedere. De atunci ne-a placut sa fim discreti in ceea ce priveste viata personala. Lui nici pe social media nu ii place sa apara. Prefera sa se dedice vietii profesionale si private, sa fim doar noi pentru noi. Rareori am mai postat eu fotografii cu noi doi impreuna. Asa am procedat si acum. Am postat un mesaj de aniversare a celor 5 ani de relatie alături de o fotografie realizata in vacanta din Italia', a declarat Cristina Mihaela Dorobantu, pentru revista Viva. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate