Cristina a impresionat juratii "Bravo, ai stil!": "Esti pe drumul cel bun, te-ai schimbat total!"

Cristina

Daca in editiile precedente Cristina nu a reusit sa impresioneze cu absolut nicio tinuta, de data aceasta a ales sa poarte piese mult mai feminine, dar care sa o reprezinte in acelasi timp, iar juratii nu au avut decat cuvinte de laude despre aparitia ei: "Imi place ca ai ales o coafura power. As fi preferat sa indraznesti mai mult, sa mixezi o pereche de ciorapi plasa cu o pereche de pantofi aurii. Nu spun ca e rau," a remarcat Maurice Munteanu.

"Sexy baby...si eu sustin aceasta schimbare. Silueta iti permite sa porti un body, ar fi o aparitie memorabila. Cu pantofi, fara pantofi, e perfect oricum. Exista un miliard de pantofi in lumea asta care nu sunt de brand. Nu conteaza brand-ul. "Bravo, ai stil!", a spus si Raluca Badulescu.

In schimb, ochiul aprig al Iuliei Albu a sesizat ca pantofii Cristinei nu sunt originali, ci o copie dupa un brand celebru. Polemica asupra acestui subiect a fost atat de aprinsa incat concurenta si-a dat jos incaltamintea din picioare si a promis ca, in ciuda faptului ca bugetul nu ii permite sa isi achizitioneze patofi de brand, va cumpara unii no name, insa care sa nu mai atraga critici.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate