Cristina a impresionat juratii "Bravo, ai stil!": "Esti pe drumul cel bun, te-ai schimbat total!"

Cristina

Daca in editiile precedente Cristina nu a reusit sa impresioneze cu absolut nicio tinuta, de data aceasta a ales sa poarte piese mult mai feminine, dar care sa o reprezinte in acelasi timp, iar juratii nu au avut decat cuvinte de laude despre aparitia ei: "Imi place ca ai ales o coafura power. As fi preferat sa indraznesti mai mult, sa mixezi o pereche de ciorapi plasa cu o pereche de pantofi aurii. Nu spun ca e rau," a remarcat Maurice Munteanu.

"Sexy baby...si eu sustin aceasta schimbare. Silueta iti permite sa porti un body, ar fi o aparitie memorabila. Cu pantofi, fara pantofi, e perfect oricum. Exista un miliard de pantofi in lumea asta care nu sunt de brand. Nu conteaza brand-ul. "Bravo, ai stil!", a spus si Raluca Badulescu.

In schimb, ochiul aprig al Iuliei Albu a sesizat ca pantofii Cristinei nu sunt originali, ci o copie dupa un brand celebru. Polemica asupra acestui subiect a fost atat de aprinsa incat concurenta si-a dat jos incaltamintea din picioare si a promis ca, in ciuda faptului ca bugetul nu ii permite sa isi achizitioneze patofi de brand, va cumpara unii no name, insa care sa nu mai atraga critici.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate