CINE este cel care a stat in spatele styling-urilor multor concurente de la "Bravo, ai stil!" si "All Stars?"

Secretul multor concurente de la "Bravo, ai stil!" sta in mainile unui pusti de doar 19 ani care le-a ajutat cu sfaturi sau le-a facut styling-uri foarte apreciate de catre juratii show-ului de moda.

Alexander Dime este creierul din spatele unor styling-uri facute pentru cateva concurente "Bravo, ai stil!" si "All Stars". Tanarul a debutat in lumea fashion-ului la doar 17 ani cand a fost rugat de unele concurente din singurul show de moda din Romania sa le conceapa cateva tinute. Se pare ca Alexander a continuat colaborarea cu ele si in sezonul "All Stars", iar acum este solicitat la diverse sedinte foto si colaboreaza cu numerosi artisti din tara si nu numai.

Cea mai recenta colaborare a fost pentru Lariss, cantareata care a spart topurile romanesti cu single-ul "Dale Papi". Pe lista lui Alexander se mai afla doi artisti internationali si alte cateva campanii mari.

Acum, in varsta de 19 ani, tanarul are planuri mari pentru viitorul sau, lucrand deja la o colectie pe care o va lansa in curand. Alexander Dime vrea o cariera solida in lumea fashion-ului, bazata nu doar pe talent dar si pe studiu, asa ca in cativa ani va pleca la New York si Paris pentru a-si definitiva cunostintele in domeniu.

(Photos L.A. Studio)

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate