Cine ar fi crezut? Maurice Munteanu, taxat aspru intr-o librărie

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 feb 2021, 22:30
Maurice Munteanu, criticat intr-o librarie
Sursa: Instagram

Fashion editorul si juratul "Bravo, ai stil" avut parte de o experienta mai putin placuta cand a intrat intr-o librarie sa cumpere o carte.

Odata cu pandemia, Maurice Munteanu a decis sa opteze pentru o tunsoare mai lungă și evident aspectul grizonat a început sa-i dea bătăi de cap deoarece o doamnă a fost tare indignată de cât de

mult a albit Maurice.

Însă și mai mare a fost indignarea lui Maurice să audă aceste remarci, fashion editorul fiind adeptul unui stil cât mai natural chiar și odată cu trecerea anilor. Deseori, în cadrul emisiunii "Bravo,ai stil!",Maurice și-a exprimat opinia cu privire la cei care apelează la chirurgia estetică pentru a opri trecerea timpului.

Maurice Munteanu, indignat de reactia unei femei intr-o librarie

Iata și întreaga pățanie a fashion editorului prezentată chiar de el cu sarcasmul ce-l caracterizează."Acum câteva zile am intrat într-o librărie. Știam exact ce vreau, deci nu m-am foit prea mult pe acolo. O doamnă ștergea de praf o veioză sub formă de glob pământesc și îmi spune: "vai de mine ce ați albit!"

Tonul era destul de grav, deci m-am prins că doamnei i se părea foarte nasol acest aspect. Probabil ar trebui să mă cănesc negru corb, să îmi umflu fața cu acid hialuronic, să îmi tund barba foarte scurt și să o desenez perfect etc, ca să fie și doamna mulțumită.

Că doar apar la televizor și nu se face să arăți la 42 ca la 42.

Citeste si: Transformarea spectaculoasa a lui Evolette, fiica Silviei de la "Bravo, ai stil!" Cum arata pustoaica acum?

Citeste si: O controversată concurentă "Bravo, ai stil!" s-a lansat în afaceri! Cine este tanara care a renuntat sa mai fie casnica

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Lăsând gluma la o parte, nu cunosc nimic mai vulgar decât încercările disperate ale unor cetățeni de a se propune la 50 ca la 18. Aceeași cetățeni au impresia că nu se vede că și-au umblat "discret" la față. Dar se vede din avion și e penibil, mai cu seamă când ei, în pragul pensiei, se văd la liceu. A, și după toate astea, se mai și prelucrează robotic în fotografii. Că ce?

Evident, fiecare e liber să-și facă ce vrea. Dar a devenit periculos acest joc de-a tinerețea. Periculos și grotesc."

Maurice Munteanu, un fashion editor cu numeroase premii la activ

Maurice Munteanu vine cu o experienta vasta ca jurnalist de moda, cu un discurs echilibrat si pasiune pentru naturalete si autenticitate. De 17 ani este fashion editor la "Elle Romania", una dintre cele mai importante reviste de moda.

In 2013, a creat blogul "Le Projet d'Amour"- www.mauricemunteanu.com, platforma care i-a adus o serie de premii: in 2013 si 2014, premiul "Best Fashion Blog", din partea "Digital Divas", in 2015, "Forbes" ii acorda distinctia "Best Coolest Blog" si tot in 2015 i se inmana premiul "Best Fashion Blog", in cadrul "Elle Style Awards".

“Bravo, ai stil!” se apropie de Marea Finala! In curand, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va fi incoronata “Cea mai stilata femeie din Romania”

Maurice Munteanu a colaborat cu multi dintre artistii momentului, in calitate de consilier de imagine si stilist, a realizat sute de editoriale fashion si a fost implicat si intr-un proiect de televiziune, in 2009, in calitate de coprezentator al emisiunii "Ce vor ei", la Euforia TV.

Citeste si: Încă o finalista "Bravo, ai stil!" a născut! Concurenta are o frumusețe de băiețel de aproape două luni

"Un stil remarcabil este, de fapt, stilul pe care nu il uiti niciodata, semnatura ta personala. Indiferent ce alegi sa porti, te vei face remarcata prin naturalete, prospetime si substanta. Vei atrage toate privirile si vei deveni un reper estetic pentru ceilalti!", spune Maurice Munteanu.