CINE a parasit competitia "Bravo, ai stil!Celebrities" Andreea Tonciu a tunat si a fulgerat

Author: Alice Popescu
Xonia a fost eliminata de la "Bravo, ai stil!Celebrities"

In cadrul editiei eliminatorii de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost o batalie stilistica pe muchie de cutit.

Cele opt aspirante la marele titlu de Cea ai stilata celebritate din Romania s-au intrecut in tinute vestimentare fabuloase si momente artistice surprinzatoare; toate acesta, sub conceptul editiei propus de jurati – Personaje din desene animate.

Cine a avut cel mai mare punctaj in Gala eliminatorie

Citeste si: Cristina Dorobanțu a făcut anunțul: Cine este cuplul câștigator de la "Puterea dragostei" în această lună

In urma perfoemantelor inregistrate, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, in topul punctelor oferite de jurati, e priuml loc s-a clasat Deea Codrea, cu 14 puncte; tanara a intrat in posesia trofeului mult ravnit.

Podiumul a fost completat de Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, si Cristina Siscanu, cu 11 puncte fiecare, iar pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Oana Radu, Roxana Nemes si Theo Rose, cu 10 puncte fiecare. Ultima pozitie din clasatemt a fost ocupata de Xonia, cu 9 puncte.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Xonia a parasit competitia de stil

De asemenea, in urma clasamentului stelutelor atat de necesare, in serile eliminatorii, acumulate pe parcursul editiilor trecute, podiumul top trei este neschimbat, Deea Codrea detine 29 de stelute, fiind urmata de Alexandra Ungureanu, cu 26 de stelute si Andreea Tonciu, cu 24 de stele.

Modificări semnificative aduse programelor

La eliminare, alaturi de Xonia, care s-a clasat pe ultima pozitie, atat in clasamentul juratilor, cat si in cee a ce priveste numarul de stele, s-au aflat la ghilotina eliminarii si Roxana Nemes, Oana Radu si Cristina Siscanu.

Juratii au decis in unanimitate: Xonia sa fie eliminata de la “Bravo, ai stil! Celebrities!

Citeste si: Oana Radu, parasita de stilistul Andreei Tonciu! Ce i s-a intamplat cantaretei cu cateva ore inainte de Gala

 

Taguri: