„Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon - Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

Author: Silviu Bunea
Sezonul 7 al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities va începe în curând, la Kanal D

Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil.

„Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a inspirat o țară întreagă și a definit stilul prin atitudine, autenticitate, dar și prin asumare și creativitate, se pregătește să aducă în fața telespectatorilor un nou sezon memorabil. Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil. Călătoria se numește “Bravo, ai stil” și a ajuns la sezonul 7 – Metamorfoza:  show-ul perfect, strălucirea supremă!

Bravo, ai stil! Celebrities: Cate vedete vor face parte din show

Citeste si: Deea Codrea, imagini incendiare din vacanță. Vedeta s-a fotografiat nud. Cum arată viitoarea mămică

Admirate de fani, apreciate deja pentru performanțele notabile în domeniul de activitate a fiecăreia dintre ele, cele nouă concurente se pregătesc pentru o bătălie acerbă a stilului, dar și pentru o călătorie transformațională, o experiență în care se vor redescoperi și vor evolua stilistic sub îndrumările atente și provocările lansate de jurați. 

Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities” este gata să le poarte pe concurente în cea mai importantă călătorie stilistică a lor, în cel de-al șaptelea sezon în care le veți descoperi  în ipostaze inedite, cu emoții și trăiri la intensitate maximă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici abia asteapta noul sezon al show-ului fenomen de stil din Romania

Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din Bravo, ai stil! Celebrities”,  spune Ilinca Vandici. 

Citeste si: Bravo, ai stil. Ilinca Vandici, ANUNTUL mult asteptat despre "Bravo, ai stil!"

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a impactat pozitiv stilul de a se îmbraca al româncelor, a devenit o sursă de inspirație pentru telespectatori și un trendsetter pe piața media încă de la primul sezon. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii, a dezvoltat adevărate comunități de fani atât în fața micului ecran, cât și în mediul online, neîncetând să surprindă şi să uimească de la

un sezon la celălalt.

Mai multe detalii despre noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” reality show-ul fenomen ce va fi difuzat în toamnă, de Kanal D, vor fi furnizate, în perioada următoare, prin comunicate de presă şi informații pe toate proprietățile Dogan Media Internațional: Kanal D, Radio Impuls şi proprietăţile online: kanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro.

Citeste si: Stefana de la "Bravo, ai stil!", decizie radicala la cateva luni dupa ce a nascut: "Mi-am imaginat toate scenariile posibile si m-am speriat..."

 

Taguri: