Andreea Tonciu o acuza pe Alexandra Ungureanu ca o “copiaza”!

,

Andreea Tonciu o acuza de Alexandra Ungureanu ca se inspira prea mult din tinutele purtate de ea in fiecare editie de la “Bravo, ai stil!


In articol:

O noua editie a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, o noua batalie stilistica intre celebritatile care se lupta pentru un loc in Marea Finala si, implicit, o sansa la marele titlu de cea mai stilata celebritate din Romania. In editia din aceasta seara, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, pe langa unele derapaje vestimentare si critici in materie de styling, iata ca “razboiul” divelor se muta in alta “tabara”.

Andreea Tonciu o pune la zid pe Alexandra Ungureanu!

Andreea Tonciu o acuza de Alexandra Ungureanu ca se inspira prea mult din tinutele purtate de ea in fiecare editie de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Mai mult, Andreea Tonciu insinueaza ca Alexandra Ungureanu este ajutata de specialisti in moda, in competitie, explicand “traseul hainelor”.

Aceasta varianta (n.r. purtata de Alexandra Ungureanu in aceasta editie)am vazut-o, dar am ales-o pe cealalta. Alexandra Ungureanu m-a copiat, imi copiaza stylingul, tinutele”, spune Andreea Tonciu.

Bravo, ai stil! Celebrities
Alexandra Ungureanu tine piept acuzatiilor aduse de Andreea Tonciu

Cum se apara Alexandra Ungureanu si care este parerea juratilor cu privire la outfitul prezentat de aceasta veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 

Citește și:

Cristina Siscanu a izbucnit în lacrimi, in direct. Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a facut marturii sfasietoare despre fiul ei: "Nu poate sa manance, nu poate...

SEMNAL de ALARMĂ tras de un medic militar: definiția de caz pe COVID-19 TREBUIE schimbată, boala nu poate fi depistată la unii pacienți

Oana Radu, desfiintata de Maurice la "Bravo, ai stil!": "Esti terminata la 26 de ani!"

Andreea Tonciu a ajuns la capatul rabdarii la "Bravo, ai stil!". Concurenta a izbucnit in lacrimi!

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes,  pusa la <punct> de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies