Andreea Tonciu a ajuns la capatul rabdarii la "Bravo, ai stil!". Concurenta a izbucnit in lacrimi!

,
Andreea Tonciu in lacrimi la Bravo, ai stil!
Andreea Tonciu la Bravo, ai stil!

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate concurente de la emisiunea "Bravo, ai stil!". Concurenta a ajuns la capatul rabdarii si face noi acuzatii despre stilistul ei.


In articol:

Vedeta se simte din ce in ce mai epuizata, iar efortul pe care il depune in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil!" si-a pus amprenta asupra starii sale, deoarece vedeta nu mai este ajutata de stilistul pe care il are.

Andreea face dezvaluiri despre stilistul ei

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" este din ce in ce mai suparata. Andreea Concurenta a marturisit in cadrul emisiunii ca de ceva timp, stilistul pe care il are nu o mai ajuta cu vestimentatia pe care trebuie sa o prezinte juratilor.

Andreea Tonciu se simte din ce în ce mai epuizată. Efortul pe care îl depune la Bravo, ai stil și-a pus amprenta asupra stării sale generale, dar asta nu o determină să renunțe.

Indignata de atitudinea acestuia fata de ea, vedeta a decis sa dezvaluie tot ce o nemultumeste, deoarece ea este o persoana directa si isi asuma tot ce spune.

"Eu sunt proasta! Asta sunt eu! Eu am vorbit si cu colegele mele. Lor le vin hainele acasa, eu trebuie sa ma duc sa cumpar, din banii mei, sa fac, sa dreg, sa alerg. Eu de asta am si slabit in ultima perioada, deoarce m-am axat foarte mult pe acest concurs. Am lasat totul deoparte. Mi-a placut ideea, vreau sa ajung foarte departe, dar in stilul asta nu mai pot.", a marturisit Andreea.

Andreea Tonciu in lacrimi la "Bravo, ai stil!"

Frumoasa concurenta le-a prezentat juratilor tinuta sa, tinuta pe care acestia au apreciat-o. Insa, juratii au tinut sa o incurajeze pe Andreea. Maurice i-a spus concurentei: "Esti ca un arc. Detensioneaza-te!"

Daca Raluca si Maurice au laudat-o pe Andreea, Catalin a tinut sa mentioneze ca este dezamagit de ea, deoarece aceasta a marturisit ca ea poarta ce ii spune stilistul si nu colaboreaza cu el: "Cum adica tu imbraci orice?", a intrebat-o Catalin pe Andreea.

Andreea nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi dupa ce a primit stelutele si a marturisit ca se simte dezamagita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes,  pusa la <punct> de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?

Medicul Virgil Musta anunță marele pericol pentru Crăciun: 'Întâlnirea cu familia în jurul pomului nu va mai fi posibilă'

Juratii au desfiintat total tinuta uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”! “Ce-i cu chilotareala aia pe dedesubt?”

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Emy Alupei: “Vreau sa arat ca si fetele pot!” 

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu da iama in magazinele second hand sa isi caute … iubirea!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies