Andreea a dat-o in bara cu salopeta pe care a purtat-o si si-a primit criticile de rigoare: "Voi uitati unde va aflati, este o tinuta banala luata dintr-o revista de tricotaje!"

Andreea

Atat Raluca Badulescu cat si Iulia Albu au fost de acord ca tinuta Andreei nu se potriveste cu evenimentul la care se duce desi nu a gresit fundamental cu acea piesa vestimentara.

Prima care a facut observatii negative la adresa Andreei a fost Iulia Albu care i-a spus ca salopeta pe care o poarta nu se potriveste cu evenimentul la care merge, respectiv o prezentare de moda. Ea a subliniat faptul ca tinuta ei este una banala, insipida si fara substanta avand in vedere ca nu a iesit cu nimic creativ in evidenta: "Oricine a citit cel putin doua reviste de tricotaje, nu de moda, se poate imbraca asa. Si pentru ca suntem in a doua saptamana, e jenant sa vii cu o asemenea tinuta banala. Voi uitati de ce va aflati aici. Sigur, nu ai greseli fundamentale, insa uitati unde ati venit!"

Raluca Badulescu a intarit si ea afirmatiile Iuliei si a spus ca tinuta est emult prea banala pentru evenimentul la care merge: "Nu ai cum sa vii asa imbracata la un asemenea eveniment fastuos. Nu ar fi fost nimic gresit daca te duceai in Portul Tomis. Este o tinuta de vara de defilare in port."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate