"Bravo, ai stil!": Decizie neasteptata la Gala "Hollywood vs. Bollywood"

Gala “Hollywood vs. Bollywood”, din aceasta seara, s-a incheiat cu o decizie neasteptata, fara eliminare.

Dupa o seara dificila, in care cele sapte competitoare au luptat intens, pentru ca momentele si tinutele propuse sa se ridice la nivelul asteptarilor juratilor, finalul a fost unul neasteptat.

In urma notelor obtinute din partea juratilor, Corina a ocupat primul loc in clasament, obtinand 12 puncte, ea primind imunitate pentru urmatoarele editii ale saptamanii viitoare si in Gala. Raluca este concurenta care a reintrat in competitia stilului, ea castigand lupta in fata Alexandrei.

Batalia cea mai stransa a fost la momentul eliminarilor. Nadina si Cristina Zloti, doua concurente puternice, care se bucura de sustinerea masiva publicului, fiind cele mai votate in randul telespectatorilor, s-au aflat la un pas de eliminare.

Desi Nadina a acumulat un procentaj de 58%, in urma voturilor telespectatorilor, iar Cristina doar 14,1%, cele doua concurente au avut parte de o surpriza.

“Surpriza abia acum vine! Cristina, cu un procent de 14,1% se claseaza pe locul 2 in preferintele telespectatorilor iar asta inseamna ca ambele concurente se salveaza de la eliminare”, spune Ilinca Vandici.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate