Bombă în showbiz! Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sărut incendiar chiar în timpul unei cântări! Fanii au luat-o razna

Author: Lavinia Medrea

De ceva timp, în presă, se zvonește că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean ar forma un cuplu, dar mult timp niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat această informație.

De ceva vreme, numele lui Bogdan de la Ploiești și al Cristinei Pucean, în aceeași formulă, se află atât pe buzele oamenilor, cât și în informațiile transmise de presă.

Cei doi au apărut de mai multe ori în ipostaze care i-ar fi dat de gol că formează un cuplu, dar niciodată nu au confirmat sau infirmat acest zvon, lăsând fanii să-și dea cu presupusul.

Bogdan de la Ploiești spune că nu are o relație cu Cristina Pucean

În urmă cu două zile, spre dezamăgirea tuturor fanilor, Bogdan de la Ploiești a anunțat, postând un videoclip pe TikTok, că nu formează un cuplu cu Cristina Pucean, ba chiar a explicat și care este motivul pentru care acest lucru nu ar fi posibil.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, cadou inedit pentru mama lui! Cum a surprins-o artistul pe cea care i-a dat viață

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Am intrat să vă dau un răspuns oficial la ceea ce se zvonește prin presă, și anume dacă sunt sau nu cu Cristina Pucean.

Răspunsul este nu, Cristina este o fată foarte cuminte, n-ar avea ce să caute lângă un vagabond ca mine, iar eu am doar două variante: ori singur, ori cu voi toate”, a declarat Bogdan de la Ploiești, în videoclipul postat pe contul său oficial de TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz #info #foryou #bogdandelaploiesti ♬ sunet original- DannyRichard

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sărut incendiar pe scenă

Cu toate că în urmă cu doar două zile Bogdan de la Ploiești a confirmat că între el și Cristina Pucean nu există o relație amoroasă, la doar o zi distanță cântărețul a postat un videoclip care a înnebunit fanii.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești spune ce se întâmplă între el și între Cristina Pucean. Declarația care a luat prin surprindere pe toată lumea

Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat la câteva zile după despărțirea de Cristina Pucean:

Tot pe platforma TikTok, în urmă cu doar o zi, Bogdan de la Ploiești a răspuns la propriul său videoclip, în care demontează zvonurile cum că ar fi împreună cu Cristina cu un alt videoclip, în care se afla pe scenă alături de dansatoare. La final, cei doi se apropie unul de altul și se sărută pătimaș, iar mulțimea urlă de extaz în spate.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @BogdanDeLaPloiesti @CRISTINA PUCEAN ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

Reacțiile fanilor lui Bogdan și ai Cristinei nu au întârziat să apară: „Sunteți superbi”, „De când am așteptat, vai, Doamne”, „Frățioare, pe bune că te iubești cu cea mai frumoasă femeie din România”, „Cel mai frumos cuplu”, au fost doar câteva comentarii pe care Bogdan de la Ploiești le-a primit la videoclipul în care se sărută cu Cristina Pucean.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies