Bombă în cazul Stefaniei și al lui Cristian! Fostul concurent a mințit-o grav: "Era și cu mine și cu ea!" Detalii incendiare despre noua lui iubită

,
Stefania, detalii despre Cristian

Detalii incendiare despre noua iubita a lui Cristian

[Sursa foto: Instagram]

Stefania l-a dat de gol pe Cristian dupa ce acesta si-ar fi facut o iubita in timp ce era cu ea.


In articol:

Stefania și Cristian au fost prezenți în cadrul unui interviu pentru Culisele Iubirii unde și-au aruncat săgeți pe țoață durata lui, însă replicile cele mai frapante au venit din partea fostului concurent care i-a spus clar în fata Stefaniei faptul că nu dorește să aibă de-a face cu ea în calitate de iubita pentru că plecând în America, nu își dorește o relație.

Acest lucru a fost subliniat de mai multe ori în cadrul interviului, mai ales că a și declarat că nu o vede pe Stefania că pe o iubita și că totul s-a consumat în timpul reality show-ului, însă a ținut să precizeze faptul că totul a fost real și nu a mințit pe nimeni în legătură cu apropierea dintre ei doi pentru a caștiga notorietate.

Stefania il da de gol pe Cristian. Fostul concurent are o iubita

Cu toate acestea, la o luna distanta după plecarea lui Cristian, se pare că adevărul a ieșit la iveala, iar cea care vrea să scoată totul la lumina este Stefania. Fosta concurenta face câteva declarații năucitoare conform cărora înainte că fostul ei partener să plece, își făcuse o iubita și chiar din timpul relației cu Stefania.

Stefania, detalii despre noua iubita a lui Cristian

Cristian ar fi mintit-o pe Stefania in fata

[Sursa foto: Instagram]

"Când era cu mine vorbea cu aceasta fata și îmi zicea că e o prietena din Craiova, dar era din Cluj, de aia se ducea pe la Cluj. Tot găsea scuze și mă mintea în fata că aceasta fata îl zăpăcește cu mesajele, că ea îi da lui. Și nu aveam încredere în el 100% încât să îl cred așa și uite că s-a dovedit că am avut dreptate. Dar mă gândesc, oare când era cu mine, era și cu ea? Oare ea cum s-a simțit? Folosita că și mine? Poate și pe ea a mințit-o? Când mi-a spus că ne despărțim pentru că e distanta, acum ce s-a întâmplat? 

Stefania arata mesajele lui Cristian in timp ce era cu alta fata

Nu mă surprinde acest "te iubesc". Și mie mi-a spus și am dovada. Vorbeau dinainte, clar. Poate aveau și o relație. El a zis că n-a zis niciodată "te iubesc" unei fete", a declarat Stefania în exclusivitate pentru Culisele Iubirii.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Jador a plecat cu mașina de poliție de la un eveniment. Care este, de fapt, motivul pentru care a apelat la autorități

Video| Fostul avocat al lui Trump, Rudy Giuliani: 'Începem să trăim într-un stat fascist'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Iulia Vântur, taxată de fanii din România, după un concert pe care l-a susținut în India: ”Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies