BOMBA COLOSALA! Leo a cerut-o in CASATORIE pe Renata pe acoperisul unui zgarie-nori! A cazut in genunchi si a luat-o de nevasta

Leo de la Strehaia a facut un gest neasteptat din dragoste pentru Renata.

Leo de la Strehaia, extrem de misterios, a chemat echipa Wowbiz la filmare fara a le spune despre ce este vorbza.

Leo: Vreau ca acest gest sa fie de fata cu toti telespectatorii mei.

Inainte de marea nebunie, "Printul Tiganilor" a sunat-o pe Renata pentru a o ruga sa fie si ea de fata.

Renata: Sunt foarte derutata. Nu stiu ce urmeaza sa se intample. Mi-a zis ca trebuie sa fiu de fata. Are rau de inaltime. Ce face acolo.
Leo: Am trecut si prin bune si prin rele, dar am decis sa fac acest gest. Ii transmit fostei mele neveste ca am iubit-o si sa aiba grija de copii.
Leo: Mama, iarta-ma si copiii mei sa ma ierte, a spus Leo inainte sa se urce pe una dintre cele mai inalte cladiri din sud-estul Europei.

Daca initial Leo de la Strehaia parea foarte suparat pe viata si avea de gand sa faca un gest necugetat, totul nu a fost decato inscenare. "Printul Tiganilor" a vrut de fapt sa o ceara de nevasta pe Renata.

Leo: Eu te consider o regina si te-am adus la inaltime. Am considerat ca am ajuns in punctul de nu mai pot sa rezist, nu mai pot sa stau fara tine si te iubesc foarte mult si ti-am pregatit ceva. facusem un test, dar l-am uitat. Iti spun ce simt eu: "Fa Renato, vrei sa fii sotia mea?"
Renata: Da, prostule!

(Sursa: WOWbiz)

##VIDEO143180##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate