Bomba: Cine e cu adevarat Sergio, noul concurent Puterea Dragostei! Turcu, lovitura sub centura

Sergio, noul concurent Puterea dragostei a refuzat sa dea mana cu Turcu, la intrarea in casa dragostei. De ce a facut noul venit acest gest?

Se pare ca Turcu si Sergio nu vor avea o convietuire usoara in competitia Puterea dragostei. Cei doi sunt deja rivali, din cauza evenimentelor din trecutul Roxanei. Sergio este fratele unui fost concurent, pe care Tutcu nu l-a tratat deloc cu respect. "Daca cineva iti injura familia, voi cum ati reactiona? Ati da mana cu persoana respectiva?"

"Turcu a avut de a face cu fratele meu, Italianul! Suntem mai multi frati! Chestia cu clipul cu Roxana....Orgoliul nu ma lasa sa dau noroc cu el! Imi respect familia! Zic eu ca nu a procedat frumos Turcu! Fratele meu nu a vrut sa faca publice treburile astea. El o cunostea deja pe Roxana si cand a vazut ca Turcu injura de mama focului, nu a fost ok. Daca nu te bagai tu, nu se afla nici acum.", a spus Sergio.

Citeste si: Băsescu aruncă BOMBA: Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru? - capital.ro

Turcu recunoste ca a reactionat din impulsivitate si ca ar fi trebuit sa lase persoanele implicate sa-si rezolve problemele! Pe de alta parte, baietii din casa apreciaza fatul ca Sergio este onest si spune totul de la bun inceput.

Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in casa dragostei intre cei doi baieti, dar si cum se va integra Sergio in competitie.

"Eu stiu ca am reactionat aiurea, nu trebuia sa ma bag eu!", a spus Turcu.

Citeste si: Roxana si Turcu, un nou conflict violent! Ea ar fi atrasa de prietenul lui Turcu, Catalin: "S-au BATUT rau de tot"

Citeste si: Puterea dragostei - Rivalitatile din competitie au explodat: se arunca acuzatii grele

Citeste si: Bianca si Livian formeaza din nou un cuplu! S-a detonat bomba! Cei doi, acuzati ca despartirea a fost strategie

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies