BOMBA aruncata de Luis Lazarus! Maria Marinescu si Frank Collin NU  s-ar fi despartit

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 oct 2020, 00:10

Luis Lazarus a dezvaluit in premiera la "Draga mea prietena" ca Maria Marinescu si sotul ei Frank Collin nu s-au despartit.

##VIDEO121539##Luis Lazarus a fost prezent in emisiunea Draga mea prietena alaturi de iubita lui Andreea si a facut cateva dezvaluiri picante din relatia Mariei Marinescu cu Frank Collin. Se pare ca, dupa spusele justitiarului, cei doi nu s-ar fi despartit, ci au divortat doar de ochii lumii ca Frank sa o protejeze pe Maria si pe copilul pe care il au impreuna. Astfel, cei doi ar pastra legatura chiar daca omul de afaceri se afla in inchisoare.

Insa Luis Lazarus mai arunca bomba spunand ca de fapt Maria Marinescu il inseala pe Frank cu Augustin Viziru, omul de afaceri crezand ca ea este o femeie cuminte la casa ei. Paparazzi WOWbiz i-au surprins pe cei doi in mall, mergand la film.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!