Bogdan Mocanu, ironii usturătoare la adresa perucii lui Turcu! Îți vor da lacrimile de râs când vei afla ce a spus

Bogdan Mocanu a ironizat foarte tare ideea lui Turcu de a-și pune perucă. Având în vedere că e un tip serios, Turcu va fi, cu siguranță, foarte deranjat."Are perucă sau nu Turcu?", a fost întrebat Bogdan Mocanu într-un live pentru Wowbiz.ro.

"O pune la întins seara când se culcă, o ține în sertar, ca proteza.

Vrei schimbare și-ți pui nevăstuică moartă în cap, Doamne ferează. 

Roxanei îi plăcea chestia asta, să meargă la Zoo, la animale, acum el punându-și în cap Oposumul ăla înțeleg că a cucerit-o. I-a spus Roxana: "Ori îți pui animale moarte în cap ori s-a terminat", "Ok"", l-a ironizat Bogdan Mocanu pe Turcu.

Citeste si: Ce masina de lux conduce Ionut, concurentul de la "Puterea dragostei", care o admira pe Ella! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

Turcu de la Puterea dragostei

Bogdan Mocanu, ironii usturătoare la adresa perucii lui Turcu!

Nici Roxana Buzoiu, fosta iubită a lui Bogdan, nu a scăpat de Mocanu. El consideră că nici relația cu Turcu nu a schimbat-o pe aceasta.

"Cum adică să spui că s-a schimbat? Știi că Turcu și-a făcut tatuaj cu ea? Știi în ce perioadă? Și-a făcut tatuaj în perioada în care vorbea, avea un apel video cu un alt băiat.

Toți am fost în situația asta. Am impresia că și acum vorbește cu Kevin", a spus Mocanu în live-ul respectiv. 

"Și atunci vorbea cu el, Kevin a fost primul ei iubit", a spus și Andra.

Citeste si: Roxana Printesa Ardealului, iubita lui Rusu, prima reactie dupa nasterea naturala! Iata ce marturisiri inedite a facut fericita mamica despre venirea pe lume a micutului Dominic Rusian!

Turcu

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate