Bogdan Mocanu a luat bătaie de la un prieten! Ce s-a întâmplat

Bogdan Mocanu a fost la biliard și la ping-pong cu un prieten al său, George Miron. Andra a fost și ea la această ieșire.Dacă la început, la ping-pong, Mocanu părea să îl învingă pe Bogdan Mocanu, în cele din urmă a fost învins de acesta, George Miron având o serie de puncte câștigate la rând.

"Bogdan parcă ar fi fratele tău", i-a scris cineva lui George Miron.

Mocanu a aruncat bomba: "Dovada că Andra stă cu mine din interes"!

Mocanu a ținut să le închidă gura tuturor celor care cred că Andra stă cu el din interes. Un vlog realizat chiar din pat spulberă o astfel de ipoteză.

Andra îi spune în vlogul denumit de Mocanu "Dovada ca Andra stă pe interes! Pentru toți cei care au încercat să mă “avertizeze”" că îl iubește și că nu poate sta departe de el. 

Andra: Și dacă acum dorm pe mine eu tot te iubesc, chiar dacă sunt somnambulă. Te iubesc cel mai mult! (...) Sunt sinceră. Tati, tu mă iubești pe mine așa cum te iubesc eu pe tine?

Mocanu: Da

Andra: Sau puțin mai puțin?

Mocanu: Puțin mai puțin

Andra Și Bogdan Mocanu

None, atac dur la Jador: "Jardel ăsta..." Uite ce a putut spune despre el!

None a avut un mesaj extrem de dur referitor la Jador. Fostul concurent de la "Puterea dragostei" l-a atacat dur pe cântăreț.

"Jardel ăsta era singurul care putea să plângă după o femeie în emisiune trăind cu alta de 6 ani. A fost singura marionetă capabilă de așa ceva", l-a atacat None într-un mesaj pe Jador.

Reea și Tina au comentat disputa dintre cei doi, care nu este una de ieri, de azi.

"Jador l-a amenințat"

"None, mesaj pentru Jador. Este un subiect sensibil.

Vreau să vă spun că un mare factor al plecării din emisiune a lui None a fost Jador, pentru că Jador l-a amenințat cu anumite lucruri, nu pot să intru în detalii.

None a preferat să plece, să nu existe și mai multe scandaluri.

Jador și-a jucat foarte bine cartea pentru că știa că None era un pericol pentru el la momentul acela", au susținut Reea și Tina într-un vlog.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate