Bogdan a parasit casa "Puterea dragostei" in cea mai recenta Gala! Iata care a fost prima lui reactie, dupa aflarea rezultatului voturilor si ce marturisiri uluitoare a facut despre fetele care i-au atras atentia!

Author: D.I.

Bogdan intrase in casa "Puterea dragostei", in urma cu aproape patru saptamani, extrem de increzator ca isi va putea intalni jumatatea ideala.

Bogdan a facut primii pasi in casa "Puterea draogstei", in urma cu aproape patru saptamani, cu speranta nemarginita ca isi va putea intalni marea iubire in cadrul emisiunii.
"Ma numesc Bogdan, vin din judetul Salaj, mai exact din Cehu Silvaniei. Am 24 de ani!", a spus Bogdan la prima intalnire cu fetele.
In urma intrebarilor pe care i le-au pus, concurentele au mai aflat despre Bogdan si faptul ca este zodia Balanta. 


Desi a incercat in perioada petrecuta in casa "Puterea dragostei" sa se apropie de fetele care i-au atras atentia si pe care si-a dorit sa le cunoasca mai bine, Bogdan nu a reusit sa isi gaseasca marea iubire. Tanarul pusese ochii pe Andreea, Paula si Bia, pe care le-a abordat in repetate randuri pentru a le cunoaste.

Astfel ca in cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", acesta a fost votat spre eliminare de catre concurente si a primit si cele mai putine voturi de sustinere din partea fanilor emisiunii, ceea ce a dus

in cele din urma la eliminarea lui din cadrul show-ului.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", reactie dura la adresa Biancai! Iata ce mesaj jignitor i-a transmis fostei sale colege!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Incredibil! Cum arata Andra de la "Puterea dragostei", inainte de a recurge la operatiile estetice! Iata cat de mult s-a schimbat de atunci!