Bodi de la "Puterea dragostei" isi apreciaza enorm familia! Iata cine sunt cele mai importante persoane din viata concurentului! Ce mesaj impresionant i-a transmis mamei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2019, 13:05

Bogdan, zis Bodi, este cel mai nou concurent in casa "Puterea dragostei", care s-a remarcat deja prin atitudinea sa calma.

Sarmant, relaxat si foarte sociabil, Bodi a avut parte de o primire calduroasa in casa fetelor, care l-au luat cu asalt si l-au coplesit cum multe intrebari si curiozitati inca din primele minute in casa "Puterea dragostei".


Bodi s-a remarcat inca de la inceput ca fiind un tip calm si echilibrat, iar fetele au parut interesate sa il cunoasca mai bine. Inalt, cu ochi albastri, sportiv, in zodia sagetator, au fost doar cateva detalii pe care Bogdan, alias Bodi, le-a dezvaluit.

Bodi a trezit deja controverse in randul fetelor si baietilor din casa, dar si in randul fanilor emisiunii.
Cert este ca gusturile nu se discuta, iar pana in acest moment, Bodi si-a castigat deja prieteni din randul baietilor din casa, iar fetele il caracterizeaza deja ca fiind "calm si echilibrat".

Citeste si: Scandal fara precedent in casa "Puterea dragostei"! Ricardo si Raffa, crize de gelozie la vederea iubitelor lor in bratele altor barbati!

Acesta a marturisit ca a fost casatarit si este divortat dupa patru ani de mariaj si isi doreste enorm sa intalneasca adevarata dragoste, in cadrul show-ului matrimonial.
Se vede ca Bodi are grija de fizicul lui si este constient de faptul ca natura a fost buna cu el, insa tanarul are un aer modest si usor timid.
Bodi a declarat ca isi respecta si apreziaza enorm familia, care l-a sprijinit ori de cate ori a avut nevoie de-a lungul vietii sale, in momentele dificile.

Acesta a publicat pe contul lui de socializare imagini in care apare alaturi de cele mai dragi persoane. Insa cea mai mare iubire i-o poarta mamei sale, carei i-a cerut iertare intr-un mod inedit, pentru clipele in care i-a creat probleme.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Primul meu strigat te-a facut fericita, pentru restul sa ma ierti mama!", a scris Bodi mamei sale.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!