Bodi de la "Puterea dragostei" isi apreciaza enorm familia! Iata cine sunt cele mai importante persoane din viata concurentului! Ce mesaj impresionant i-a transmis mamei sale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2019, 13:05

Bogdan, zis Bodi, este cel mai nou concurent in casa "Puterea dragostei", care s-a remarcat deja prin atitudinea sa calma.

Sarmant, relaxat si foarte sociabil, Bodi a avut parte de o primire calduroasa in casa fetelor, care l-au luat cu asalt si l-au coplesit cum multe intrebari si curiozitati inca din primele minute in casa "Puterea dragostei".


Bodi s-a remarcat inca de la inceput ca fiind un tip calm si echilibrat, iar fetele au parut interesate sa il cunoasca mai bine. Inalt, cu ochi albastri, sportiv, in zodia sagetator, au fost
doar cateva detalii pe care Bogdan, alias Bodi, le-a dezvaluit.
Bodi a trezit deja controverse in randul fetelor si baietilor din casa, dar si in randul fanilor emisiunii.
Cert este ca gusturile nu se discuta, iar pana in acest moment, Bodi si-a castigat deja prieteni din randul baietilor din casa, iar fetele il caracterizeaza deja ca fiind "calm si echilibrat".

Citeste si: Scandal fara precedent in casa "Puterea dragostei"! Ricardo si Raffa, crize de gelozie la vederea iubitelor lor in bratele altor barbati!

Acesta a marturisit ca a fost casatarit si este divortat dupa patru ani de mariaj si isi doreste enorm sa intalneasca adevarata dragoste, in cadrul show-ului matrimonial.
Se vede ca Bodi are grija de fizicul lui si este constient de faptul ca natura a fost buna cu el, insa tanarul are un aer modest si usor timid.
Bodi a declarat ca isi respecta si apreziaza enorm familia, care l-a sprijinit ori de cate

ori a avut nevoie de-a lungul vietii sale, in momentele dificile. Acesta a publicat pe contul lui de socializare imagini in care apare alaturi de cele mai dragi persoane. Insa cea mai mare iubire i-o poarta mamei sale, carei i-a cerut iertare intr-un mod inedit, pentru clipele in care i-a creat probleme.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Mesaje de 1 martie. Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți trimite de Mărțișor:

"Primul meu strigat te-a facut fericita, pentru restul sa ma ierti mama!", a scris Bodi mamei sale.