BLESTEMUL BANILOR? Viata miliardarilor din Romania intrece orice scenariu de film! Si-au cumparat tot ce au vrut, mai putin LIBERTATE si FERICIRE

Cei mai bogati oameni ai Romaniei parca ar fi blestemati: Dinu Patriciu nu si-a putut salva viata, iar Dan Voiculescu, Gigi Becali si George Copos au ajuns dupa gratii!

Toti isi dezvaluiau in urma cu 4 ani, povestea de succes! Nimeni nu stia pe atunci ca numai unul dintre ei va fi astazi curat! In 16 ani, Dinu Patriciu a inmultit milionul. In 2007, ajunsese cel mai bogat roman! Dar, toti banii din lume nu l-au putut salva. S-a stins pe un pat de spital, dupa ce s-a luptat cu cancerul mai bine de 2 ani!

Milioanele nu i-au adus salvarea nici lui Dan Voiculescu. Va sta in inchisoare cel putin 3 ani si 3 luni! George Copos. Un milionar care a adunat pana in 2007 o avere de peste 700 de milioane de euro. Pasiunea pentru fotbal i-a luat, insa, ce avea mai de pret: libertatea!

Divinitatea si banii nu l-au salvat de inchisoare nici pe milionarul Gigi Becali. Dan Diaconescu! Omul care a inventat televiziunea de scandal! Acum zambeste relaxat, au fost insa, zile in care a simtit pe propria-i piele ce inseamna sa ramai fara nimic! Si atunci, insa, a zambit!

##VIDEO120073##

Ramane, totusi, celebra iesirea sa din banca cu sacii de bani! Voia sa arate tarii ca are cu ce sa cumpere Oltchimul! Acum banii par sa ii aduca probleme si celui mai bogat roman! Ioan Niculae este acuzat de dare de mita si de subminarea economiei nationale!

George Padure este un milionar care pune capul pe perna linistit, dar nu a ajuns niciodata in topul celor mai bogati romani. Tocmai de aceea, la 20 de ani de la Revolutie, are un regret: „Ma simt jenat ca in 20 de ani de capitalism nu am reusit sa ma imbogatesc ca altii”. E singurul bogat din film, care este astazi liber si fara dosare.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate