Bilete Untold 2020: cat costa biletele si cand are loc Untold 2020

,

UNTOLD 2020 se va desfășura la Cluj în perioada 30 iulie-2 august 2020, iar primele abonamente la festival sunt deja scoase la vânzare.


In articol:

UNTOLD 2020 se va desfășura la Cluj în perioada 30 iulie-2 august 2020, iar primele abonamente la festival sunt deja scoase la vânzare. Fanii care vor să fie siguri că nu vor rata evenimentul au posibilitatea de a-și cumpăra abonamentele de miercuri, 20 noiembrie, de la ora 14.00.

Când e UNTOLD 2020

Ediția a șasea a festivalului UNTOLD, cunoscut la nivel internațional, va avea loc între 30 iulie-2 august 2020. UNTOLD 2020 este unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, iar la cea de-a cincea ediție peste 375.000 de participanți veniți din întreaga lume au participat la concertele UNTOLD, și au trăit momente unice alături de cei peste 200 de artiști internaționali de pe cele 10 scene, scrie libertatea.ro.

Citeste si: Primele bilete pentru Untold 2019, puse in vanzare. Ce preturi SPECIALE au pregatit organizatorii

Citeste si: Saptamana Filmului Turcesc la Bucuresti, intre 19 – 22 noiembrie

Ce preț au abonamentele la UNTOLD 2020

Primele abonamente la un preț special pentru festivalul UNTOLD 2020 se vor pune în vânzare online, miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe.

La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 119 euro plus taxe, redus din prețul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

sursa: l ibertatea.ro

Citeste si: Colors of Asia, cea de-a saptea editie a Asia Fest, va avea loc intre 22 – 24 noiembrie, la Romexpo

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

Gigi Becali e in culmea fericirii! Fiica latifundiarului din Pipera i-a dat vestea cea mare la o luna de la nunta fastuoasa

Elena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu: Ați greșit persoana. Căutați pe acasă umbrele cu PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dispare clasa zero, se modifica admiterea la liceu. Anuntul noului ministru al Educației despre schimbarile care afectează totii elevii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies